Tori Co-sleeper

Klein ontworpen voor groots leven
0 - 6 M
0 - 9 kg
€  139,99
Op voorraad

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Kenmerken

Extra comfortabel matras

Compact en knus. Met een zacht, extra comfortabel matras dat ondersteuning biedt, slaapt je baby in de Tori co-sleeper altijd comfortabel en direct naast je.

Lichtgewicht en compact

De Tori is een ultracompacte, lichtgewicht co-sleeper die je eenvoudig mee kunt nemen tijdens uitstapjes buitenshuis. Je klapt hem gewoon plat in en neemt hem mee in de handige reistas.

Zijkanten met ademende netstof

Beide zijden van de Tori Co-sleeper zijn voorzien van ademende stoffen die voor een maximale luchtcirculatie zorgen, zodat je baby altijd comfortabel slaapt.

Productomschrijving

Als je een kamer met je baby deelt, wil je een compacte co-sleeper die is ontworpen om de ruimte optimaal te benutten. De lichtgewicht Tori Co-sleeper is eenvoudig, stijlvol en maakt deel uit van het nieuwe Compact-assortiment van Maxi-Cosi. Hij is te gebruiken vanaf de geboorte tot een leeftijd van 6 maanden, heeft een extra comfortabel matras en is gemaakt van 100% gerecyclede stoffen. Wanneer je de Tori niet gebruikt, kun je hem plat inklappen, zodat hij extra eenvoudig is op te bergen.
Comfortfuncties
Comfort zonder compromissen. De Tori is weliswaar een compacte co-sleeper, maar biedt daardoor niet minder comfort - hij heeft zelfs een extra comfortabel, zacht matras dat je kleintje ondersteuning biedt. De Tori is gemaakt van zachte, 100% gerecyclede stoffen en heeft rondom een ademende netstof om de luchtventilatie te bevorderen, zodat je baby altijd comfortabel slaapt. De Tori Co-sleeper biedt de keuze uit 5 verschillende hoogtestanden. Voor je eigen comfort en dat van je baby kun je de Tori aan je bed bevestigen en één kant open ritsen, zodat je ´s nachts eenvoudig bij je baby kunt.
Eenvoudig in gebruik
De ultracompacte en lichtgewicht Tori is zo ontworpen dat hij eenvoudig in gebruik is en tevens moeiteloos plat kan worden ingeklapt en opgeborgen wanneer hij niet in gebruik is. Omdat de Tori compact is in te klappen en een handige reistas wordt meegeleverd, is hij eenvoudig mee te nemen, zelfs als je weg van huis op reis bent. Dankzij afneembare en in de wasmachine wasbare stoffen is hij ook supereenvoudig schoon te houden. De ruimtebesparende en stijlvolle Tori Co-sleeper is alles wat jij en je baby nodig hebben, zonder dat er teveel ruimte in beslag wordt genomen!
Leeftijdsgroep
De Tori Co-sleeper is een stijlvolle 2-in-1 co-sleeper en wieg voor naast het bed en biedt ouders met een baby een essentieel multifunctioneel hulpmiddel. Hij is te gebruiken vanaf de geboorte tot een leeftijd van 6 maanden (circa 9 kg) en biedt je baby een supercomfortabele slaapplek direct naast mama of papa. Wanneer je je baby ´s nachts moet kalmeren, troosten en voeden, is hij of zij snel en eenvoudig bereikbaar doordat je één kant van de Tori gewoon open kunt ritsen wanneer deze aan het bed is bevestigd. Als ouder met een baby slaap je rustig in de wetenschap dat je baby veilig, comfortabel en binnen handbereik slaapt.
Design
Met zijn eenvoudige, stijlvolle en esthetische uiterlijk past de Tori Co-sleeper uitstekend in elke kamer, terwijl zijn compacte ontwerp helpt om de ruimte optimaal te benutten. Hij is gemaakt van 100% zachte gerecyclede stof en heeft een stijlvol frame met houteffect dat past in elk modern interieur. Door de netstof rondom kunnen oudere broertjes en zusjes een kijkje nemen bij hun nieuwste gezinslid zonder hem of haar te storen. Dankzij zijn compacte, inklapbare en lichtgewicht ontwerp kan de Tori Co-sleeper eenvoudig worden gedemonteerd en opgeborgen en is hij vervolgens klaar voor baby nummer twee of drie!

Zie in actie

Deel je Maxi-Cosi-momenten #myMaxiCosi

Vergelijk Tori Co-sleeper met andere modellen