Wipstoelen

Een moment de tijd nemen om te zien wat er gaande is, met speelgoed spelen of naar muziek luisteren is iets wat alle baby's af en toe nodig hebben! Een wipstoel voor baby's kan deze ontspannende momenten voor je baby combineren terwijl jij je handen vrijhoudt. Bij Maxi-Cosi hebben we er ook voor gezorgd dat ze fantastisch matchen bij je interieur!

Meest gebruikte filters

Maxi-Cosi Wipstoelen

Een baby ontspannen en troosten kan soms een uitdaging zijn, zeker wanneer je andere elementen in je leven hebt die je aandacht vragen. Een Maxi-Cosi wipstoeltje kan je kleintje helpen te ontspannen door naar jou te kijken of te luisteren, terwijl jij je aandacht richt op andere dingen. Zorg er altijd voor dat je nog steeds aandacht geeft aan je kleintje terwijl ze ontspannen, ze willen je ook graag zien en de interactie met je behouden! De beweging van een wipstoel voor baby's kan je kleintje echt helpen te ontspannen. Soms sluiten ze zelfs hun ogen een tijdje, zo ontspannen zijn ze dan.

Een baby wipstoel zoals de Maxi-Cosi Kori bouncer kan ook gebruikt worden tijdens de eerste keren vaste voeding geven. Het helpt je kleintje om rechtop te zitten zonder druk uit te oefenen op hun rugje, vanwege de zachte materialen. De materialen zijn niet alleen heel zacht, maar ook eenvoudig om te verwijderen en schoon te maken, wat handig is wanneer er geknoeid wordt met snacks en flesjes. Onze Maxi-Cosi Cassia wordt geleverd met stijlvolle, eenvoudige schoon te maken materialen.

Een veelzijdig product zoals wipstoeltjes voor baby's kan gebruikt worden voor meer dan alleen voeden of ontspannen. Je kleintje wil niets liever dan de interactie met jou aangaan en jou kunnen zien! Met je kleintje praten, gesprekken oefenen, lachen en gekke gezichten maken helpt je baby op de lange termijn bij het ontwikkelen van het spraakvermogen!

Babyproducten thuis staan soms in schril contrast met de rest van je meubilair. Onze Maxi-Cosi Cassia en Maxi-Cosi Kori zijn ontworpen met een verfijnde houten afwerking en worden geleverd in meerdere fabriekskleuren die passen in ieder interieur!

Meer weten? Lees ons artikel over het kiezen van de juiste wipstoel.

Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.