CabrioFix i-Size

Award image
Essentiële i-Size veiligheid voor baby´s
0 - 12 M
40 - 75 cm
0 - 12 kg
€  159,99 Adviesprijs €  159,99
Op voorraad

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Kenmerken

i-Size-veiligheid

i-Size-veiligheidsstandaarden bieden de hoogste veiligheidsbeoordelingen in Europa, dus je kunt er gerust op zijn dat je baby altijd superveilig en comfortabel zit.

Weegt slechts 3,2 kg

Met een gewicht van slechts 3,2 kg is de CabrioFix i-Size net zo licht als een gemiddelde pasgeboren baby en supereenvoudig mee te nemen van huis naar de auto en weer terug.

Flexibel reissysteem

Autorijden of wandelen. De keus is aan jou. Het CabrioFix i-Size-babyautostoeltje is ontworpen om je bewegingsvrijheid te geven, past op de meeste kinderwagens en heeft handige knoppen met vrijgavegeheugen.

Grote beschermende zonnekap

Een grote zonnekap zorgt ervoor dat je baby beschermd is tegen het weer en zorgt voor een rustigere slaapomgeving.

Productomschrijving

Bij Maxi-Cosi zijn we erg trots op ons erfgoed. Als het best verkopende, innovatieve autostoelmerk sinds 1984 is aan ons het vervoer van tot nog toe meer dan 50 miljoen baby´s van het ziekenhuis naar huis toevertrouwd. Veel van deze baby's hebben gereisd in een van onze meest iconische en best verkopende autostoeltjes: de CabrioFix (ontworpen in 2003). Omdat we voortdurend innoveren, is het tijd om dit geliefde product te laten groeien en evolueren naar het volgende niveau met de geboorte van de nieuwe CabrioFix i-Size.
Onderscheidingen
Veiligheid
De CabrioFix i-Size is het ideale autostoeltje om met je baby op reis te gaan. Veiligheid is standaard bij Maxi-Cosi. Aan ons is het vervoer van tot nog toe meer dan 50 miljoen baby´s van het ziekenhuis naar huis toevertrouwd. De CabrioFix i-Size voldoet aan de hoogste veiligheidsstandaarden en voor eenvoudige installatie van dit comfortabele, lichte babyautostoeltje kun je de CabrioFix i-Size ISOFIX-base gebruiken. Je klikt het stoeltje vast en kunt op weg gaan. i-Size-veiligheidsstandaarden bieden de hoogste veiligheidsbeoordelingen in Europa, dus je kunt er gerust op zijn dat je baby altijd superveilig en comfortabel zit.
Gebruiksgemak
Met een gewicht van slechts 3,2 kg is het CabrioFix i-Size-babyautostoeltje net zo licht als een gemiddelde pasgeboren baby en supereenvoudig mee te nemen van huis naar de auto en weer terug. De installatie in je auto is een fluitje van een cent in combinatie met de CabrioFix i-Size ISOFIX-base; je klikt de CabrioFix i-Size gewoon op de ISOFIX-base en bent klaar om te gaan. Geen ISOFIX in je auto? Geen probleem, het CabrioFix i-Size-autostoeltje kan ook eenvoudig worden geïnstalleerd met alleen de autogordel.
Leeftijdsgroep
Moet je even stoppen bij een winkel of plan je een bezoek aan familie met je baby? Met de CabrioFix i-Size is dat helemaal niet lastig. Stel vanaf de geboorte een flexibel reissysteem samen door je CabrioFix i-Size-babyautostoeltje te combineren met een Maxi-Cosi-kinderwagen. Dankzij de handige knoppen met vrijgavegeheugen waarmee je het stoeltje eenvoudig van het frame van de kinderwagen haalt, kun je met de CabrioFix i-Size vanuit de auto snel op straat stappen en weer snel terug in de auto stappen. De CabrioFix past op de meeste Maxi-Cosi-kinderwagens. Bekijk het compatibiliteitsoverzicht van de kinderwagens om er zeker van te zijn dat je flexibele reissysteem een perfecte match is.
Comfortfuncties
De CabrioFix i-Size zorgt voor veilig reizen en tegelijkertijd voor het comfort van je baby. Dit comfortabel beklede i-Size-babyautostoeltje wordt geleverd met een zitverkleiner voor baby’s die extra comfort biedt, en de hoofdsteun past altijd perfect om het hoofd van je baby. Een grote zonnekap zorgt ervoor dat je baby beschermd is tegen het weer en zorgt voor een rustigere slaapomgeving.

Compatibele producten

Deel je Maxi-Cosi-momenten #myMaxiCosi

Vergelijk CabrioFix i-Size met andere modellen