Onze autostoelen zijn echte winnaars

Bekijk hieronder de veiligheidstestscores voor elk van onze autostoelen.

Mica 360 Pro - 4 Sterren

Onze Mica 360 Pro is geselcteerd als beste in zijn klasse met een score van "GOED" (2.2) in de baby/peuter categorie (vanaf de geboorte tot 4 jaar). De Mica 360 Pro biedt ultiem comfort, met Maxi-Cosi's SlideTech® technologie, FlexiSpin rotatie, 5 comfortabele ligstanden en een gemakkelijk in te brengen gordel. Het zitje is ontworpen volgens de hoogste i-Size veiligheidsnormen en de geïntegreerde basis is voorzien van schuiftechnologie, zodat je jouw kind gemakkelijker in en uit de auto kunt halen. Een echte held voor ouders en baby's vanaf de geboorte tot 4 jaar oud.

Pebble 360 Pro² - 4 Sterren

Onze Pebble 360 Pro² heeft een geweldige score van "GOED" (2.2) gekregen in de babycategorie (vanaf de geboorte tot 15 maanden). Als onderdeel van de 360 Pro Family, samen met de geweldige score die onze Pearl 360 Pro vorig jaar kreeg, zijn onze autostoeltjes echte winnaars. De Pebble 360 Pro² is het toppunt van veiligheid en met een volledige ligpositie zorgt hij voor maximale slaapcomfort tijdens elke reis. Hij is compatibel met de FamilyFix 360 en biedt SlideTech® en 360° rotatie, waardoor installatie gemakkelijker is dan ooit tevoren. Onze baby-autostoel biedt vanaf het begin compromisloze veiligheid en ongeëvenaard comfort.

RodiFix Pro² i-Size - 4 Sterren

Onze Rodifix Pro² i-Size kreeg een verbazingwekkende score van "GOED" (2.1) in de kindercategorie (van 3,5 tot 12 jaar). De verbeterde RodiFix Pro² i-Size zit boordevol eersteklas beschermende functies. Hij is gebouwd volgens de hoogste i-Size veiligheidsnormen en heeft extra hoge vleugels aan beide zijden voor een betere bescherming bij aanrijdingen van opzij. Gepatenteerde AirProtect® veiligheidskussens in de hoofdsteun beschermen je kind en verminderen het risico op hoofdletsel met 20%. En G-CELL Side Impact Protection voegt een extra ingebouwde bescherming toe.

Wat is de Stiftung Warentest?

De Stiftung Warentest is binnen Europa de meest toonaangevende en onafhankelijke consumenten test organisatie. Deze organisatie heeft als doel het helpen van consumenten door onpartijdige en objectieve informatie te verstrekken over resultaten van vergelijkende onderzoeken van goederen en services. Ze kopen (anoniem) producten, voeren onafhankelijk testen uit en geven resultaten die alleen gebaseerd zijn op objectieve resultaten. De testen op autostoelen worden georganiseerd door de ADAC, ÖAMTC en TCS Stiftung samen met de Stiftung Warentest.

Hoe worden onze autostoeltjes getest?

Wanneer je een van onze kinderautostoeltjes koopt, investeer je in jaren van onderzoek, ontwikkeling en testen. We controleren, onderzoeken en testen nieuwe materialen in laboratoria en we maken ook gebruik van onafhankelijke testcentra.

Lees meer over hoe onze producten worden getest