De eerste nacht thuis met je kleintje 

Nadat je uit het ziekenhuis wordt ontslagen, is het tijd om je kleine wondertje thuis te brengen. Het is helemaal normaal om je onzeker en overweldigd te voelen wanneer je je klaarmaakt voor je eerste nacht thuis met je baby. Dat is wat de meeste ouders voelen. 

Maar denk er ook aan dat je eindelijk thuis bent en kunt genieten van knuffelen met je baby en van intieme nachtelijke momenten met je kleine slaper. 

Dit is onze taak bij Maxi-Cosi. Nadat we meer dan 50 miljoen baby's hebben thuisgebracht uit het ziekenhuis en ze hebben vervoerd in autostoeltjes en babywagens, nemen we de volgende stap in families veilig thuisbrengen. 

Samen slapen: Fijne nachten met je baby is binnen handbereik 

Wanneer de avond valt, kijk je ernaar uit om zoveel mogelijk te slapen. Maar zonder behulpzame verpleegsters en artsen besteed je waarschijnlijk je nacht met het in de gaten houden van je baby en borstvoeding geven. 

Hier maken we het eenvoudig voor je, dankzij ons bedje voor naast het ouderbed voor meer rust en kalmte. De Maxi-Cosi Iora is een elegante co-sleeper die zorgt dat je kleintje heerlijk slaaptop slechts een armlengte afstand. 

Benieuwd naar de voordelen van een bedje voor naast het ouderbed? De lijst van voordelen kan heel lang zijn, maar hier zijn enkele: 

Eenvoudig borstvoeden 

Een van de dingen die je zal verbazen in de eerste dagen met je kleintje is hoe vaak hij/zij honger heeft. Pas geboren baby's willen ongeveer iedere 2-3 uren gevoed worden. Onze Iora maakt nachtelijk borstvoeden eenvoudig voor je! 

Dankzij de eenvoudige schuiffunctie hoef je je niet eens weg te bewegen van het bed. Je zet de co-sleeper makkelijk naast en geeft je kleintje borstvoeding. 

Slaap meer 

Het bedje naast je eigen bed betekent minder gedoe 's nachts! Zowel jij en je baby krijgen vaak meer slaap als je je baby houdt in het bedje voor naast je eigen bed. Of je nu moet voeden, een luier verschonen of de lakens moet verschonen midden in de nacht, alle basics zijn binnen handbereik in de grote opslagruimte van de Iora. 

Dit betekent dat je niet zoveel hoeft te bewegen en alle handelingen eenvoudig in enkele minuten kunt uitvoeren, waardoor je meer tijd hebt om te slapen.  

Minder nachtelijk gevaar 

Wiegendood doet zich het meeste 's Nachts voor, maar de nieuwste onderzoeken tonen aan dat baby's 50% minder kans hebben om te overlijden als jij in dezelfde ruimte als ze slaapt.[AAP]. 

Experts raden aan om een afzonderlijk bedje voor naast het ouderbed dichtbij je te gebruiken, niet hetzelfde bed. Dichtbij je kleintje slapen ondersteunt borstvoeden en helpt je baby zich gemakkelijker en veiliger te voelen 's nachts. 

Emotionele verbinding 

Je kleintje heb je 9 maanden bij je gedragen en ze zal zeker zoeken naar comfort en gemak in zijn/haar nieuwe wereld. 

Fysiek in de buurt van je baby blijven en lichaamscontact zal je baby helpen zich veiliger in deze nieuwe wereld te voelen waar hij/zij allemaal nieuwe sensaties ervaart! 

En nog belangrijker: je zult wakker worden met een blije baby naast je! Uiteindelijk draait alles om comfort, waar je ook bent. 

Welkom thuis, kleintje!