Wij zijn echte winnaars! Red Dot Design Awards 2022

De Red Dot Awards: Product Design dateert uit de jaren 50. Elk jaar gaat de wedstrijd op zoek naar uitmuntende designprestaties en productinnovaties. De beslissingen over het toekennen van onderscheidingen worden genomen door een onafhankelijk panel van experts, de Red Dot Jury. Dit jaar zijn niet één of twee, maar vier van onze producten in onze categorieën bekroond door de Red Dot-organisatie. Plaza+ werd ook geëerd met de Best of the best-prijs, een speciale onderscheiding voor producten met uitstekende ontwerpen.

Plaza+

Onze comfortkinderwagen Plaza+ kreeg de Best of the best award! Deze speciale eer wordt gegeven aan producten met een grensverleggend design. Maxi-Cosi Plaza+ zit boordevol functies die zijn ontworpen om het gezinsleven gemakkelijk te maken. Plaza+ is geschikt vanaf de geboorte en zorgt voor een comfortabele, soepele rit voor je baby, en het flexibele 3-in-1 reissysteem maakt het snel en moeiteloos om overal naartoe te gaan.

Mica Pro Eco

De Maxi-Cosi Mica Pro Eco won ook de Red Dot award voor zijn stijlvolle design. Onze autostoel is de maatstaf; Het geeft niet alleen om de toekomst, het is gemaakt van 100% zachte, gerecyclede stoffen, maar het is ook gebouwd volgens de hoogste i-Size-veiligheidsnormen van vandaag. Een eersteklas design autostoeltje, met eindeloze voordelen die om morgen geven.

Swift

Maxi-Cosi Swift is onze multifunctionele, stijlvolle 3-in-1 reiswieg die ook de prijs won voor een van de beste ontwerpen. Niet alleen stijlvol, het is ook nog eens praktisch! Het kan worden gebruikt als wieg voor pasgeborenen, een peuterbedje en een veilige, stevige speelplaats. Het stijlvolle ontwerp past altijd moeiteloos in elk huisinterieur.

Moa

Onze kinderstoel Moa won ook een Red Dot Award voor zijn uniek ontwerp. Maxi-Cosi Moa is onze stijlvolle 8-in-1 multifunctionele kinderstoel die is ontworpen voor uw kind gedurende de eerste 5 jaar. De perfecte plek voor je kind om te eten, ontdekken, spelen & groeien.

Op zoek naar goed design en innovatie

In 2022 schreven ontwerpers, ontwerpbureaus en fabrikanten uit zo'n 60 landen producten in voor de Red Dot Award: Product Design. Onder het motto "Op zoek naar goed design en innovatie" beoordeelden de 48 internationale leden van de Red Dot Jury elk ingezonden product professioneel, individueel en uitgebreid. Alleen die producten die de experts wisten te overtuigen met hun uitstekende ontwerpkwaliteit wonnen een onderscheiding. De bekroonde bedrijven zetten met hun inzendingen nieuwe maatstaven in de designindustrie.