The future of family travel

Een toekomstig ontwerpicoon

De tijdloze en baanbrekende Maxi-Cosi Fame-kinderwagen is ontworpen om zowel baby als ouder een luxueus comfortniveau te bieden. De hoogwaardige details, het naadloze ontwerp, het moderne, esthetische uiterlijk en de innovatieve functies van de Fame zijn ontworpen om de tand des tijds te doorstaan.

Meet Fame

Het iconische frame van de Fame heeft een geïntegreerd ledlichtsysteem dat is ontworpen om donkere straten en slecht verlichte paden te verlichten.

Luxueus comfort voor je baby vanaf de geboorte. Brede en ruime reiswieg met SoothingSlope en een ademend dubbelzijdig matras van traagschuim voor meer slaapcomfort.

Fame Kenmerken

Laat ons je door alle kenmerken leiden die deze baanbrekende kinderwagen jou gezin te bieden heeft. Klik op de hotspots voor een volledige lijst met functies.

Het easy-in-harnas maakt het makkelijk om je kleintje erin en eruit te krijgen.

Het easy-in-harnas maakt het makkelijk om je kleintje erin en eruit te krijgen.

Met een ontwerp voor ouders van elke lengte zorgt de verstelbare reiswieg ervoor dat je nooit rugpijn krijgt.

In de zitstand blijft de Fame zorgen voor het beste slaapcomfort voor je kind met een vlakke ligstand en een zitverkleiner van HD-traagschuim die luxueus comfort biedt.

magnetic buckle

Magnetische sluiting

De magnetische snelsluiting van de vijfpuntsgordel van de Fame maakt installeren supereenvoudig. 

Fame

Ruime zitting

Met zijn ruime gevoerde zitting ervaart je kleintje zowel als baby als gedurende de peuterleeftijd totaal comfort.

Fame

SoothingSlope

Trek aan een riempje van de reiswieg om je baby zachtjes in een anti-refluxhouding te zetten om hem te kalmeren tijdens het verteren van een maaltijd.

test

Zonnekap 

Een grote uitschuifbare UPF 50+-zonnekap met doorzichtig ventilatievenster en zonneklep biedt je kind maximale bescherming.

Om het reizen met het gezin nog eenvoudiger te maken, is het iconische frame van de Fame geschikt voor onze meest innovatieve reeks 360 Pro-kinderautostoeltjes, die zijn ontworpen met revolutionaire SlideTech®-technologie.

Blijf altijd verbonden. Je sluit je telefoon gewoon aan tijdens het wandelen en de geïntegreerde powerbank zorgt ervoor dat de batterij van je telefoon nooit leeg raakt. 

The future of family travel

Een baanbrekende kinderwagen die hedendaagse gezinnen meeneemt naar de toekomst. Het DNA van kinderwagens is vanaf de grond opnieuw gedefinieerd om luxe comfort voor baby en ouder te bieden.  Fame - de toekomst van reizen met het gezin. 

Ontmoet de Fame