Hoe SlideTech™ technologie elke dag gemakkelijker maakt

Steek je hand op als je ooit je rug in de strijd hebt gegooid om je niet-meer-zo'n-kleintje in en uit de auto te dragen - oh, iedereen heeft het wel eens gedaan? Hoewel handig en comfortabel voor je kind, kunnen baby-autostoeltjes lastig worden om te dragen en in je auto te installeren als je baby groeit. Het installeren van je kindje in een vervolgautostoeltje kan later nog meer ongemak met zich meebrengen.

Laat ons je uitleggen hoe onze revolutionaire verschuifbare autostoeltechnologie elke dag gemakkelijker maakt. Geen rugpijn, hoofdstoten of worstelingen; gewoon vergrendelen, schuiven, draaien en gaan!

 

 

Revolutionaire verschuifbare autostoeltechnologie

Wist je dat meer dan 90%* van de ouders met kinderen van 0-4 jaar moeite heeft om hun kinderen in en uit hun autostoeltje te krijgen?

Wij innoveren voortdurend om het leven van ouders gemakkelijker te maken. FamilyFix 360 Pro is de enige autostoel base met Maxi-Cosi's gepatenteerde SlideTech™ technologie die naar je toe draait en schuift. Onze revolutionaire verschuifbare autostoeltechnologie maakt het eenvoudiger dan ooit tevoren om je kind in de auto te plaatsen en eruit te halen. 

*Panel Inzicht, december 2022. Er is een online enquête uitgestuurd naar 400 ouders in Frankrijk, Duitsland, Spanje en het Verenigd Koninkrijk

Hoe werkt SlideTech™?

Met onze gepatenteerde SlideTech™ technologie kun je je kind eenvoudig naar je toe schuiven, zodat je het comfortabel in en uit de auto kunt halen. Met FlexiSpin-rotatie op de uitschuifbare base kunnen compatibele-autostoeltjes soepel en eenvoudig in elke ligstand worden gedraaid, met slechts één hand! Gewoon vergrendelen, schuiven, draaien en gaan! Als je je kind elke dag meerdere keren in en uit de auto moet halen, neemt de FamilyFix 360 Pro-base je alle rompslomp uit handen.

De best mogelijke ruggensteun voor zowel ouder als kind

Onze FamilyFix 360 Pro heeft het AGR-keurmerk, waardoor het een 'rugvriendelijk' autostoeltje is. AGR is een onafhankelijke organisatie van zorgprofessionals en experts gespecialiseerd in rugklachten/ergonomie. Zij erkennen dat SlideTech™ ouders een ergonomische oplossing biedt, omdat je niet volledig in de auto hoeft te buigen om je kind of de autostoel te installeren.

Je kunt erop vertrouwen dat de revolutionaire SlideTech™ technologie van Maxi-Cosi- de best mogelijke ruggensteun bieden voor zowel ouder als kind. 

Volgens de hoogste i-Size veiligheidsnormen

Gebouwd volgens de hoogste i-Size veiligheidsnormen, biedt de Maxi-Cosi FamilyFix 360 Pro-base veilig reizen vanaf de geboorte tot 4 jaar. 
Niet waar
Ontdek alle compatibele producten
De autostoeltjes hieronder passen op onze FamilyFix 360 Pro basis, met SlideTech™