Breng comfort in huis voor je pasgeborene

Je kleintje voor het eerst thuis verwelkomen is een van de meest opwindende momenten van het krijgen van een nieuwe baby. In feite is thuis de plaats waar je geniet van veel geknuffel met je baby, een gezellige nachtelijke band hebt met je (hopelijk) kleine slaper, of geniet van quality-time aan de eettafel. Maxi-Cosi zorgt ervoor dat je nieuwste kleine gezinslid zich altijd comfortabel voelt, en dat het leven voor jou als ouder zo eenvoudig mogelijk is, thuis of onderweg. We hebben onze beste producttips voor pasgeborenen geselecteerd; want uiteindelijk gaat het allemaal om comfort - waar je ook bent. Welkom thuis, kleintje!

Eten: Schuif aan bij de eettafel!

Met een kinderstoel kun je genieten van familietijd aan de eettafel en je kleintje kan samen met anderen eten en drinken. Onze multifunctionele kinderstoelen kunnen worden gebruikt terwijl je kleintje groter en groter wordt! Ofwel vanaf de geboorte of vanaf 6 maanden, tot minimaal 5 jaar en zelfs 99 jaar! Van hun eerste hapjes, tot hun eerste tekeningen, onze Maxi-Cosi-kinderstoelen maken het je eenvoudig om hen te helpen en mee te doen! Maak je geen zorgen over morsen of spatten, al onze kinderstoelen zijn eenvoudig schoon te maken en verstoren je moderne interieur niet met hun geweldige looks!

Slaap: een goede nacht waar je ook bent!

Een goede nachtrust is iets waar elke kersverse ouder van droomt, maar is voor de meeste ouders van pasgeborenen geen realiteit. Voor die eerste maanden is een co-sleeper ideaal als je baby in dezelfde slaapkamer slaapt. Het is heel eenvoudig als je 's nachts borstvoeding geeft, zodat je een oogje op je kleintje kunt houden en dat alles zonder dat je uit bed hoeft te komen! Verhuist je kleintje naar zijn of haar eigen kamer, dan wil je verbonden en dichtbij blijven. Onze slimme Connected Home-producten helpen je de perfecte gepersonaliseerde kinderkamer te creëren. Tegelijkertijd kun je jouw kleintje in de gaten houden en aanpassingen doen als dat nodig is, allemaal via één app. Als het tijd is om op reis te gaan, wil je hetzelfde comfort dat je thuis hebt. Geen probleem met onze Maxi-Cosi-reisbedjes! Ze bieden extra comfort en gezelligheid, zelfs voor je kleine pasgeborene, dankzij de speciale hoogtes voor pasgeborenen.  

Rock: je handen vrij hebben!

We vinden het heerlijk om met onze kleintjes te knuffelen, maar soms is het nodig dat we onze handen vrij hebben terwijl we het kind naast ons houden. Hier komen onze wipstoelen en schommels van pas, om gebruiksgemak te bieden voor jou en comfort voor je baby. Je kunt onze lichtgewicht wipstoelen en schommels overal in huis neerzetten, en je hebt je handen vrij terwijl je baby schommelt, speelt of zelfs rust. Onze schommels kunnen je baby zelfs kalmeren door automatisch te schommelen wanneer ze beweging detecteren! Natuurlijk hebben al onze wipstoelen en schommels eenvoudig afneembare en te reinigen stoffen, zonder afbreuk te doen aan comfort of stijl!