Thuis

Net als onze collecties met autostoeltjes en kinderwagens, bevat onze collectie thuisproducten een selectie aan babymeubels die baby's veilig en comfortabel houden. Onze dubbelslapers, schommelstoeltjes, reiswiegjes en kinderstoelen zijn met zorg ontworpen voor functie en stijl, en zien er fantastisch uit in iedere woning.

Filters
  1.  
  2.  
  3.  
    • 24 maanden garantie

    • Gratis retourzendingen

  4.  
  5.  
  6.  
Pagina

Maxi-Cosi Babymeubels

Vanaf het moment dat je thuiskomt met je kleintje wil je er zeker van zijn dat hij/zij zich veilig en comfortabel voelt in haar nieuwe huis. De babyverzorging is van groot belang tijdens die eerste maanden, net als de rest van je gezinswoning, omdat je een tijdje minder naar buiten gaat als voorheen. Onze babyproducten helpen je je lekker thuis te voelen.

Je eerste nacht thuis met je kleintje is een nieuwe ervaring voor iedere ouder, maar je kunt hier een comfortabele ervaring van maken voor jou en je baby door gebruik te maken van een co-sleeper. Ons Iora-ledikantje stelt je baby in staat om veilig binnen handbereik te slapen. Hij is aanpasbaar in hoogte, zodat je hem op de juiste hoogte naast je bed kunt plaatsen. Net als alle thuisproducten ziet hij er verfijnd en modern uit in je slaapkamer!

Wanneer je kleintje naar de eigen kinderkamer verhuist, wil je er zeker van zijn dat ze veilig en comfortabel zijn. Houd ze altijd in de buurt met ons Connected Home-assortiment, inclusief een babyfoon, een luchtbevochtiger, een rustgevend licht- en geluidsapparaat en een lampje onder de wieg. Allemaal eenvoudig en veilig te bedienen met slechts één app; de Maxi-Cosi Connected Home-app.

Wanneer de tijd aangebroken is dat je kleintje een nachtje gaat logeren, met of zonder jou als ouder, kun je onze reisbedjes voor baby's en peuters met je meenemen! Onze Maxi-Cosi Iris en Maxi-Cosi Swift reiswiegjes staan voor je klaar en zijn gemakkelijk met je mee te nemen en te installeren als je hetzelfde comfortniveau wilt als je babyverzorging thuis.

Van tijd tot tijd moet je je beide handen vrij hebben voor andere zaken in en om huis! Maar met een kleine baby thuis is dat soms lastig. Gebruik ons Maxi-Cosi Kori wiebelstoeltje voor baby's of onze Maxi-Cosi Cassia babyschommel als comfortabele en veilige manier voor je baby om te ontspannen. Naast de premium materialen bieden deze babymeubels een stijlvolle aanvulling op je eigen meubels. Voor maaltijden helpt ons Maxi-Cose Minla kinderstoeltje vanaf de geboorte tot aan 6 jaar oud. Ook gewoon voor als je kleintje graag aan tafel wil zitten.

Van keukenhulpje tot aspirant-kunstenaar, met de Maxi-Cosi Toucan 3-in-1-leertoren, die is geïnspireerd door Montessori-principes, kan je kleintje leren door zelfstandig op onderzoek uit te gaan. 

Meer weten? Lees onze artikelen over ons assortiment voor thuis!

Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.