Maak kennis met de 360 Pro Family met SlideTech™

Maxi-Cosi staat voor historie en innovatie. We hebben meer dan 40 jaar geleden de categorie autostoeltjes geïntroduceerd in Europa en hebben het vertrouwen van ouders over de hele wereld gewonnen door meer dan 60 miljoen baby's veilig van het ziekenhuis naar huis te begeleiden. Wij stellen de standaard en gaan voorop.

Wist je dat meer dan 90%* van de ouders met kinderen van 0-4 jaar moeite heeft om hun kinderen in en uit hun autostoeltje te krijgen?

De 360 Pro Family kan 360° draaien en is voorzien van SlideTechTM—onze revolutionaire technologie voor uitschuifbare autostoeltjes die elke dag eenvoudiger maakt. Geen rugpijn, hoofd stoten of worstelingen; gewoon vergrendelen, schuiven, draaien en gaan!

Maak kennis met onze 360 Pro Family-producten

De FamilyFix 360 Pro is de enige autostoel base die dankzij Maxi-Cosi's gepatenteerde SlideTech™-technologie draait en naar je toe schuift. Onze nieuwste autostoeltjes, de Pebble 360 Pro² en de Pearl 360 Pro, zijn compatibel met de FamilyFix 360 Pro-base en bieden ultiem gemak voor jou en maximaal comfort voor je kind vanaf de geboorte tot de leeftijd van 4 jaar.

Innovatieve SlideTech™ technologie

De revolutionaire uitschuifbare autostoeltechnologie die iedere dag eenvoudiger maakt voor ouders. Geen rugpijn, hoofdstoten of geklungel. Met de FamilyFix 360 Pro-base gewoon vergrendelen, schuiven, draaien en gaan!

Volledig vlakke ligpositie

De Pebble 360 Pro² kan in alle standen volledig plat liggen - in de auto en bevestigd aan een kinderwagen, met of zonder de FamilyFix 360 Pro-base.

Easy-in harnas

Zowel de Pebble 360 Pro² als de Pearl 360 Pro hebben een Easy-in harnas dat open blijft staan, zodat je je kind moeiteloos in en uit de auto kunt halen.

G-CELL technologie

De Pebble 360 Pro² en Pearl 360 Pro zijn gebouwd volgens de hoogste veiligheidsnormen en hebben superieure geïntegreerde G-CELL technologie voor bescherming bij zijdelingse botsingen om de veiligheid van je kind te garanderen.

Met één hand 360° te draaien

FamilyFix 360 Pro heeft FlexiSpin, een 360° draaisysteem waarmee je de Pebble 360 Pro² en Pearl 360 Pro in elke ligstand eenvoudig met één hand kunt draaien.

1

FamilyFix 360 Pro

Revolutionaire uitschuifbare base maakt elke dag eenvoudiger.

De FamilyFix 360 Pro-base is voorzien van SlideTech™. Revolutionaire technologie voor uitschuifbare autostoeltjes maakt het in en uit de auto tillen van je kind eenvoudiger dan ooit tevoren.

Pebble 360 Pro²

Het eerste babyautostoeltje dat zowel in de auto als op de kinderwagen een volledig vlakke ligstand biedt

De Pebble 360 Pro² kan worden gebruikt vanaf de geboorte tot de leeftijd van 15 maanden (vanaf 40 cm tot circa 87 cm). Door de unieke volledig vlakke ligstand kan je baby genieten van maximaal slaapcomfort.

Pearl 360 Pro

Het comfortabelste autostoeltje voor peuters en ouders.

Bij gebruik van de FamilyFix 360 Pro-base met onze revolutionaire SlideTech™-technologie draait en schuift de Pearl 360 Pro soepel naar je toe, waardoor je je kleintje eenvoudiger dan ooit in en uit de auto kunt tillen.

Ben je benieuwd naar wat andere ouders zo fijn vinden aan de nieuwe 360 Pro Family?

Laat je inspireren door andere ouders

cream
Pebble 360 Pro
5
Ik heb dit autostoeltje ongeveer een week geleden ontvangen en ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben
Stacey976
22 mei 2023
FamilyFix 360 Pro
5
De extra feature dat het een beetje uit de auto glijdt, is geweldig. Geen hoofd meer stoten tegen de auto!
Melissa.g
24 mei 2023
Pearl 360 Pro
5
Door de SlideTech, komt de autostoel uit de auto en stoot niemand zijn hoofd en kan ik mijn rug recht houden
Jaimy
24 april 2023