Coral 360
Ontworpen om dicht bij je kindje te zijn
De Maxi-Cosi Coral 360 is met het innovatieve, modulaire design meer dan een autostoeltje, het is een opnieuw ontworpen babyautostoeltje voor gemak dat past bij de moderne tijd. Ouders beschikken met de Maxi-Cosi Coral 360 over een dubbele functionaliteit met een verwijderbare lichtgewicht carrier en ergonomische zitverkleiner. Dat betekent optimaal gemak en mobiliteit, elke dag weer.

Draaibaar met één hand

De Maxi-Cosi Coral 360 past op de FamilyFix 360-basis, waardoor het de ultieme, innovatieve oplossing voor je pasgeboren baby is.

De FamilyFix 360-base heeft een slim ingebouwd rotatiesysteem, zodat het Coral 360-autostoeltje gemakkelijk met één hand kan worden gedraaid.

Altijd veilig

Coral 360 voldoet aan de strengste i-Size-normen en beschikt voor jouw gemoedsrust over visuele en auditieve indicatoren die bevestigen of de installatie correct is uitgevoerd.

Ultralicht en eenvoudig te dragen

Er zijn meerdere manieren om je kindje dicht bij je te houden dankzij de diverse draagmogelijkheden en de gevoerde, verstelbare handgrepen.

De verwijderbare carrier van Coral 360 weegt slechts 1,7 kg en is gemakkelijk te dragen. Je kunt je kindje nu eenvoudiger verder laten dutten tijdens het vervoer van auto naar werk of een uitstapje naar familie.

Optimaal comfort en ongestoord reizen

Pasgeboren en groeiende kindjes zitten heerlijk comfortabel en kunnen ontspannen en ongestoord reizen dankzij de perfecte pasvorm van de zachte zitverkleiner.

Meer flexibiliteit met twee vrije handen

Til het gemak van de Coral 360 met de Coral-draagband naar een nog hoger niveau. Met deze onmisbare accessoire kun jij jouw kleintje moeiteloos in de zachte Coral carrier meenemen, en heb je beide handen vrij.

Video bekijken
Niet waar