Coral 360

Award image
Ontworpen om dicht bij je kindje te zijn
0 - 12 M
40 - 75 cm
0 - 12 kg
€  329,99 Adviesprijs €  329,99
Op voorraad

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Kenmerken

Intuïtieve FlexiSpin-rotatie met één hand

De FamilyFix 360-base heeft een slim ingebouwd rotatiesysteem, zodat het Coral 360-autostoeltje gemakkelijk met één hand kan worden gedraaid.

Het eerste modulaire autostoeltje voor baby's

Een modulair systeem met verwijderbare soft carrier voor een comfortabele en aangename rit

Ultralicht om te dragen

De ultralichte soft carrier weegt slechts 1,7 kg en is eenvoudig te dragen.

Easy-in harnas

Dankzij het Easy-in-harnas kun je je baby supersnel en probleemloos in en uit de auto tillen.

Productomschrijving

Wij hebben het eerste modulaire 360° draaibare baby-autostoeltje ontworpen dat ultralicht te dragen is. Het innovatieve modulaire ontwerp voldoet aan de strengste veiligheidsnormen en dit wordt gecombineerd met een geavanceerde en eenvoudig te verwijderen lichtgewicht soft carrier.
Onderscheidingen
Compatible
De Maxi-Cosi Coral 360 past op de FamilyFix 360-basis (apart verkrijgbaar), waardoor het de ultieme, innovatieve oplossing voor je pasgeboren baby is. Dankzij het ultralichte draaggewicht en de mogelijkheid om de Coral 360 met één hand te draaien, is dit de ultieme, handige oplossing voor jou en je baby. De volledig gestoffeerde soft carrier is op diverse manieren dicht bij te dragen en weegt slechts 1,7 kg. De handgrepen zijn gemakkelijk te verstellen, zodat zowel ouders als pasgeboren kindjes genieten van optimaal comfort. De carrier is eenvoudig in de intuïtieve safety shell te bevestigen en kan gemakkelijk worden vastgeklikt in de FamilyFix 360 draaibare ISOFIX-basis.
Installeren
Het installeren van de Maxi-Cosi Coral 360 is een fluitje van een cent dankzij de FamilyFix 360 draaibare basis die aan de ISOFIX-bevestigingspunten in je auto kan worden bevestigd. Klik de Coral 360 op de basis en je kunt vertrekken! Geen ISOFIX-bevestigingspunten in je auto? Maak je geen zorgen, de Coral 360 kan ook worden geïnstalleerd met behulp van de autogordels in je auto. Met FamilyFix 360 kun je de safety shell van de Coral 360 in je auto laten en je kleintje meenemen in de innovatieve lichtgewicht soft carrier (slechts 1,7 kg zonder de zitverkleiner voor pasgeboren baby's). Dankzij dit slimme modulaire ontwerp kun jij je baby op ergonomische wijze uit de safety shell in de auto tillen, met één hand, zonder gedoe en zonder je hoofd te stoten. De verwijderbare soft carrier is moeiteloos in en uit de safety shell te tillen. De audiovisuele indicatoren bevestigen correcte en veilige installatie.
Veiligheid
Maxi-Cosi heeft geholpen om meer dan 50 miljoen baby's van het ziekenhuis naar huis te vervoeren. Als toonaangevend specialist in kindermobiliteit staat de veiligheid van jouw kind bij ons centraal. Gezinnen kunnen de toekomst zorgeloos tegemoet met onze intuïtieve en innovatieve autostoeltjes die kinderen op veilige wijze beschermen. De dynamische veiligheid en gebruiksvriendelijkheid van het Maxi-Cosi autostoeltje wordt sterk aanbevolen in externe crashtestscores. Het ontwerp en de productie van de innovatieve en ongeëvenaarde Coral 360 voldoen aan de strengste veiligheidsnormen in de branche (R129/03 i-Size). De Coral 360 voldoet zowel bij installatie op de FamilyFix 360 draaibare ISOFIX-basis aan de i-Size-normen als bij gebruik met een autogordel. Je kunt vanaf de geboorte met een gerust hart op avontuur met je baby! Je kleine zit comfortabel en veilig dankzij de zachte bekleding van de zitverkleiner die moeiteloos in de beschermende harde safety shell past. Audiovisuele indicatoren bevestigen correcte installatie.
Ontworpen om dicht bij je kindje te zijn
Dankzij de dubbele functionaliteit en het lichte gewicht (1,7 kg) kun je jouw baby in de soft carrier vanaf de eerste dag dicht bij je houden. De soft carrier heeft verstelbare handgrepen en kan op diverse manieren ergonomisch en dagelijks worden gebruikt. Til het gemak van de Coral naar een nog hoger niveau met de Coral-draagband. Met dit accessoire kun jij beide handen vrij houden, wanneer je jouw kleintje in de zachte Coral soft carrier meeneemt. Klik de soft carrier probleemloos in de safety shell en klik snel en eenvoudig vast op de draaibare ISOFIX-basis! De Maxi-Cosi Coral 360 beschikt over een extra groot en eenvoudig verstelbaar zonnescherm, zodat je baby ook op warme en zonnige dagen heerlijk koel blijft. Het scherm is bevestigd aan de safety shell die op veel Maxi-Cosi kinderwagens kan worden geplaatst voor een speciaal uitje of gewoon voor jullie dagelijkse ritjes. Je kindje kan onderweg misselijk worden en snacks en drankjes kunnen vallen of worden gemorst. De bekleding van het Maxi-Cosi autostoeltje kan gelukkig eenvoudig worden verwijderd en in de wasmachine worden gewassen.

Compatibele producten

Zie in actie

Deel je Maxi-Cosi-momenten #myMaxiCosi