1310370300_2020_maxicosi_stroller_urban_adorraluxe_grey_twilicgrey_3qrtleft
1310370300_2020_maxicosi_stroller_urban_adorraluxe_grey_twilicgrey_3qrtleft 1310370300_2020_maxicosi_stroller_urban_adorraluxe_grey_twilicgrey_3qrtright 1310370300_2020_maxicosi_stroller_urban_adorraluxe_grey_twilicgrey_bimaterialwheels_zoom 1310370300_2020_maxicosi_stroller_urban_adorraluxe_grey_twilicgrey_front 1310370300_2020_maxicosi_stroller_urban_adorraluxe_grey_twilicgrey_largecanopyandpeekaboowindow_side 1310370300_2020_maxicosi_stroller_urban_adorraluxe_grey_twilicgrey_side 1310370300_2020_maxicosi_stroller_urban_adorraluxe_grey_twilicgrey_sidebrakes_zoom Maxi-Cosi Adorra Luxe: Features & Benefits

Adorra² Luxe

Luxe van een hoger niveau
Vanaf de geboorte tot ca. 4 jaar
0 - 22 kg
€ 599,99
Op voorraad

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Kenmerken

Luxe reissysteem

De Adorra² Luxe maakt deel uit van een reissysteem. Het slimme, luxe ontwerp kan worden gebruikt in combinatie met een compatibele reiswieg en baby-autozitje, in luxe uitvoering (beide apart verkrijgbaar).

Regelt de luchtstroom

Comfort. Het maakt niet uit wat voor weer het is. De ademende netstof van de Adorra² Luxe helpt de temperatuur van je baby te reguleren, of het nu sneeuwt of heet is.

Schokabsorberende wielen

Dankzij de wielen van twee materialen kun je je comfortabel over verschillende ondergronden verplaatsen; mobiliteit voor jou en een ononderbroken slaap voor je kind.

Magische sluiting

Maak je kleine met het magnetische snelsluitharnas zo snel vast dat het wel magie lijkt.

Productomschrijving

Laten we eerlijk zijn. Als ouder ben je altijd onderweg. Of je nu weg bent naar een vriendje of vriendinnetje, je kleintje ophaalt van de crèche of de stad uit gaat voor een weekendje weg, de Maxi-Cosi Adorra² Luxe biedt jou en je kleintje te allen tijde comfort en luxe.

Kinderwagen in een speciale uitvoering

Onze Maxi-Cosi Adorra² Luxe-kinderwagen is een speciale uitvoering met een premium afwerking. Met zijn chassis van chroom, luxe stiksels, zachte Twilic-bekleding en luxe veganistisch leer voelt de Adorra² Luxe net zo goed aan als hij eruitziet. Voor luxe van een hoger niveau en reizen in stijl.

Zon, wind of sneeuw? Je kleintje blijft omgeven door luxe en comfort. De Adorra² Luxe heeft een supergevoerde comfortabele zitting met ademende stof die de temperatuur van je kleintje helpt te reguleren en hem of haar in alle weersomstandigheden behaaglijk houdt.

Comfort

Bij Maxi-Cosi heeft het comfort van je kleintje de hoogste prioriteit. Daarom hebben wij onze meest gewilde kinderwagen opnieuw ontworpen, zodat hij nog meer comfort biedt. Voeg daar met een eenvoudige klik op het frame van de kinderwagen onze bijpassende Maxi-Cosi Oria Luxe-reiswieg en/of ons Maxi-Cosi Pebble 360 Luxe-babyautostoeltje aan toe (beide afzonderlijk verkocht).

Daarnaast heeft onze Adorra² Luxe-kinderwagen een ultragrote kinderwagenkap die extra bescherming biedt, met een kiekeboevenster waardoor je je kleintje altijd in de gaten kunt houden.

Luxe van een hoger niveau

De Maxi-Cosi Adorra² Luxe zit boordevol luxueuze eigenschappen. Met de magisch snelle, magnetische sluiting zet je je kleintje snel vast in zijn of haar stoeltje wanneer het regent.

Plus extra boodschappen zijn nooit een probleem dankzij de Adorra² Luxe XXL boodschappenmand! Om nog maar te zwijgen van het gemak waarmee je de Maxi-Cosi-kinderwagen kunt opvouwen, kunt dragen en in de kofferbak van je auto kunt opbergen: perfect voor elk uitstapje in stijl.

Compatibele producten

Zie in actie