Leona

XL-comfort. XS-formaat
Vanaf de geboorte tot ca. 4 jaar
0 - 22 kg
€  349,00
Op voorraad

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Kenmerken

Ultracompact op te vouwen

Hij is superlicht, past in kleine ruimtes zoals kofferbakken van taxi’s en maakt het je lekker makkelijk om in de stad te leven.

Omkeerbaar zitje

Het zitje van de Leona is zo ontworpen dat je supermakkelijk van kijkrichting wisselt. Kies of je de blik van je baby op jou of de wijde wereld wilt richten. Laat je baby of peuter genieten van het beste van twee werelden. Met de beste uitzichten.

Verstelbare rugleuning

Naarmate je kleintje groter wordt, kun je de rugleuninghoogte makkelijk aanpassen. Zo kunnen jij en je groeiende kindje met zijn tweetjes de stad blijven verkennen. In alle comfort.

3-in-1-reissysteem

De Leona kun je al vanaf de geboorte gebruiken. Zo kun je meteen beginnen met het samen verkennen van de wereld. En dankzij het slimme ontwerp van deze kinderwagen kun je hem gebruiken in combinatie met een compatibele reiswieg (vanaf 0 maanden tot 6 maanden) en een compatibel babyautostoeltje (vanaf 0 maanden tot 15 maanden).

Productomschrijving

Waarom kiezen tussen comfort of gemak, als het allebei kan? De ultracompacte Leona kinderwagen heeft het allemaal: maximaal comfort in een stadsvriendelijk formaat. De Leona kan worden gebruikt vanaf de geboorte tot 4 jaar oud.

Gebruiksgemak

Met een gewicht van slechts 7,5 kg is de Leona superlicht. Hij is makkelijk op te vouwen en past in kleine ruimtes. Denk bijvoorbeeld aan de kofferbak van een taxi. Zo maakt hij het leven in de stad gemakkelijk.

De Leona kan snel en gemakkelijk met één hand worden opgevouwen, zodat je je kleintje altijd kunt vasthouden als je een trap op of af loopt of wanneer je de kofferbak van een auto inlaadt. En als je op reis gaat, berg je de Leona netjes op in een ultracompacte reistas.

Leeftijdsgroep

Dankzij het verstelbare, omkeerbare zitje kun je de Leona gebruiken vanaf de geboorte tot je kindje 4 jaar oud is. Je baby kan in beide richtingen vlak liggen om te genieten van het ultieme dutje in de buitenlucht als je onderweg bent. Als je baby klein is, kun je hem met het gezicht naar jou gericht houden en als hij nieuwsgieriger is, kun je snel en gemakkelijk overschakelen zodat je baby met het gezicht naar de wereld gericht is.

Als je kleintje groter wordt, kan je de hoogte van de rugleuning gemakkelijk aanpassen aan je opgroeiende kind, zodat jullie beiden in alle comfort de stad kunnen blijven verkennen.

Het vernieuwende ontwerp van de Leona kan vanaf de geboorte worden gebruikt in combinatie met compatibele reiswiegen en autostoeltjes voor baby's.

Comfortfuncties

Oneffen trottoirs, stoepranden en straten in de stad? Een koud kunstje. De superzachte gevoerde zitting en schokabsorberende vering van de Leona laten elke wandeling vlotjes en uiterst comfortabel verlopen. Wat voor weer het ook is, je baby zal altijd comfortabel en ontspannen zijn met de extra overdekte zonnekap.

Compatibele producten