Lila SP

Compact comfort
Vanaf ca. 6 maanden tot ca. 4 jaar
0 - 22 kg
€  349,00 €  399,00
Op voorraad

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Kenmerken

Lichtgewicht

Lila SP is de lichtste kinderwagen in zijn categorie (9,5 kg!), waardoor je hem moeiteloos kunt dragen.

Opvouwbaar met één hand

Houd je baby dichtbij terwijl je de Maxi-Cosi kinderwagen opvouwt, dankzij de eenvoudige opvouwfunctie met één hand.

Warmte-regulerend matras

Houd je kind comfortabel en warm, met de speciale matras die een zomer- en winterzijde heeft.

Geïntegreerde nap keeper

Bescherm je kleintje tegen fel zonlicht of tegen muggen voor ongestoorde dutjes onderweg.

Productomschrijving

Geef je de voorkeur aan comfort boven een compact formaat? Waarom zou je moeten kiezen?! Maxi-Cosi Lila SP is een perfecte combinatie van de twee. En omdat hij zo licht is, maakt Lila SP het traplopen en het dragen van de kinderwagen gemakkelijk.

Lichtgewicht kinderwagen

Wie zegt dat je moet kiezen tussen comfort en een compact formaat? De Lila SP combineert comfort en compactheid in één! De lichtgewicht kinderwagen past dus in elke levensstijl, of je nu in het centrum van de stad woont of in de buitenwijken.

Onze Maxi-Cosi Lila SP kinderwagen heeft een unieke snelvouwfunctie met één hand, waardoor je je kleintje dichtbij kan houden terwijl je de kinderwagen met de andere hand opvouwt. De Lila SP vouwt dan direct op in een rechtopstaande positie. Je hoeft niet voorover te buigen, en je kunt hem overal mee naartoe nemen.

Comfort

Bij Maxi-Cosi heeft het comfort van je kindje de hoogste prioriteit. Daarom hebben wij als fabrikant een kinderwagen ontworpen die maximaal comfort biedt. Lila SP heeft een warmte-regulerend, omkeerbaar matras met een zijde van ademend netstof voor 's zomers en een zijde met warm fleecemateriaal voor 's winters. Je kleintje zal zich zo comfortabel voelen, dat ze een dutje willen doen in dit kinderwagenzitje! En dankzij de geïntegreerde 'nap-keeper' worden ze niet gestoord door muggen of een felle zon. Voor extra comfortabele dutjes onderweg.

Combineer onze Lila SP kinderwagen met onze compatibele ShapeOfYou Carrycot (apart verkrijgbaar). Deze reiswieg heeft een uniek ontwerp waardoor je kleintje in een meer natuurlijke houding kan liggen. Het heeft een gevormde holte die een afgeplat hoofdje voorkomt en de kleinste baby's vanaf de eerste dag veilig en comfortabel houdt.

Compact comfort

De Maxi-Cosi Lila SP combineert comfort en een compact formaat. Het lichte gewicht van slechts 9,5 kg maakt je dagelijkse leven makkelijker, hoe vaak je de Maxi-Cosi kinderwagen ook de trap op en af moet dragen. Past perfect bij het leven in de stad.

En als het tijd is om naar huis te gaan, kun je de Maxi-Cosi Lila SP met één hand gemakkelijk inklappen, zodat je je kleintje in de andere hand kunt houden. Hij vouwt dan direct op in een rechtopstaande positie om hem gemakkelijk op te bergen.

Compatibele producten