Breathe Luchtbevochtiger

Award image
Altijd troostend, altijd samen
0 M
€  99,99 Adviesprijs €  99,99
Op voorraad

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Kenmerken

24 uur non-stop

Met een royale tankcapaciteit van 3,8 liter kan de Breathe Luchtbevochtiger 24 uur ononderbroken werken en wanneer het waterpeil laag is, word je op je telefoon gewaarschuwd via de Connected Home-app.

Alledaags gemak

Via de app kun je geavanceerde gepersonaliseerde routines instellen en op afstand pannen, kantelen en zoomen, kalmerende geluiden of temperatuur- en vochtigheidsniveaus instellen.

Verstuiver voor etherische olie

De Breathe Luchtbevochtiger kan ook worden gebruikt als verstuiver voor etherische olie, zodat je baby kan profiteren van de positieve effecten van dergelijke oliën en kan genieten van een rustgevend dutje in een heerlijk geurende omgeving.

Modern minimalistisch ontwerp

De stijlvolle Breathe Luchtbevochtiger is met zijn minimalistische strakke lijnen en zachte, natuurlijke kleuren ontworpen als aanvulling op moderne interieurs.

Productomschrijving

De Breathe Luchtbevochtiger zorgt altijd voor de perfecte luchtvochtigheid in je kinderkamer, zodat je baby rustig kan slapen. Via de Connected Home-app van Maxi-Cosi kan hij overal worden ingeschakeld om de kinderkamer gereed te maken voor het slapengaan. Dankzij een reeks slimme sensoren kan de Breathe Luchtbevochtiger volledig in de automatische stand werken, maar als je liever andere instellingen hebt, kun je de luchtvochtigheid, de verstuivingsniveaus en de timers terwijl je bezig bent aanpassen. De Breathe Luchtbevochtiger kan ook worden gebruikt als verstuiver voor etherische olie, voor een rustgevend dutje in een heerlijk geurende omgeving.
Onderscheidingen
Slimme kinderkamer
Connected Home is een stijlvolle lijn van slimme kinderkamerproducten met sensoren die via één eenvoudig te gebruiken app met elkaar in verbinding staan. Het assortiment bestaat uit meerdere producten die met elkaar kunnen samenwerken. De slimme technologie is ontworpen om over je baby te waken, om je baby te troosten en te kalmeren om jou zo een gerust gevoel te geven. Elk geavanceerd product zit vol met geautomatiseerde routines en gepersonaliseerde functies die je zelf kunt programmeren en aanpassen aan de levensstijl van je gezin. Een reeks slimme sensoren zorgt ervoor dat Connected Home-producten indien nodig volledig autonoom kunnen werken. Wanneer de Breathe Luchtbevochtiger bijvoorbeeld detecteert dat de luchtvochtigheid in de kamer onder het ingestelde minimum ligt, wordt hij automatisch ingeschakeld. Met de Connected Home-app van Maxi-Cosi kun je 24/7 dicht bij je baby blijven, zodat je er zeker van bent dat je kleintje altijd veilig, comfortabel en rustig is. Een internetverbinding van 2,4 GHz via Wi-Fi is vereist om dit product in de Connected Home-app van Maxi-Cosi in te stellen.
Ontwerp
De Breathe Luchtbevochtiger van Maxi-Cosi is ontworpen als aanvulling op stijlvolle, moderne interieurs. Met zijn strakke, minimalistische lijnen, gebogen randen en zachte, subtiele natuurlijke kleuren helpt deze luchtbevochtiger om thuis een stijlvolle kinderkameromgeving te creëren die je baby een rustgevende en kalmerende plek biedt om rustig en comfortabel te slapen. De Breathe Luchtbevochtiger wordt op de vloer van de kinderkamer geplaatst en zorgt altijd voor een perfecte luchtvochtigheid van de atmosfeer in de kamer.
Geavanceerde intelligentie
De Breathe Luchtbevochtiger bevat geavanceerde slimme technologie. Via de Connected Home-app van Maxi-Cosi word je direct op de hoogte gesteld van eventuele veranderingen in de temperatuur of luchtvochtigheid in de kinderkamer. Een reeks slimme sensoren zorgt ervoor dat Connected Home-producten indien nodig volledig autonoom kunnen werken. Wanneer de Breathe Luchtbevochtiger bijvoorbeeld detecteert dat de luchtvochtigheid in de kamer lager is dan het ingestelde minimum, wordt hij automatisch ingeschakeld en begint hij de luchtvochtigheid in de kinderkamer aan te passen. Alles kan worden bediend met de Connected Home-app van Maxi-Cosi of met spraakbediening via Alexa en Google Assistant.
Eenvoudig in gebruik
Met een royale tankcapaciteit van 3,8 liter kan de Breathe Luchtbevochtiger 24 uur ononderbroken werken. Je wordt via je telefoon gewaarschuwd als het waterpeil laag is, zodat je weet wanneer je de tank weer moet bijvullen. En maak je geen zorgen als je vergeten bent om de Breathe Luchtbevochtiger aan te zetten. Je kunt hem eenvoudig overal via de app aanzetten om de kinderkamer gereed te maken voor het slapengaan. De luchtbevochtiger voor de kinderkamer kan volledig worden bediend en geprogrammeerd via de app of door de knoppen op het LED-display te gebruiken. De keuze is aan jou en zo maak je je leven eenvoudiger. Je kunt je eigen automatische timers instellen en kiezen uit drie verschillende verstuivingsniveaus. Op het grote display kun je zeer eenvoudig de temperatuur en luchtvochtigheid in de kamer zien en een handig kinderslotmechanisme voorkomt dat kleine vingertjes met de instellingen rommelen. De Breathe Luchtbevochtiger kan ook worden gebruikt als verstuiver voor etherische olie en is zeer eenvoudig schoon te houden (borsteltje inbegrepen). Alles kan worden bediend via de Connected Home-app van Maxi-Cosi of met spraakbediening via Alexa en Google.

Connected Home

Eén app. Volledige controle.

Verbonden kinderkamer

Slim en eenvoudig

Modern minimalistisch ontwerp

Ontdek meer
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smart.maxicosi https://appstore.com/maxicosiconnectedhome/

Connected Home

Download de app hier

Download de app hier

Scan om de Maxi-Cosi app te downloaden Connected Home

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smart.maxicosi https://appstore.com/maxicosiconnectedhome/

Eén app. Volledige controle.

Alle Connected Home producten worden bediend met een enkele app, voor eenvoudig dagelijks gebruik en gemoedsrust.

Verbonden kinderkamer

Stel persoonlijke routines in & pas schema's aan die naadloos aansluiten op je gezinsleven, met geavanceerde domotica voor een reeks slimme producten die met elkaar communiceren.

Slim en eenvoudig

De app is eenvoudig, intuïtief en gebruikersvriendelijk en is ontworpen door ouders, voor ouders.

Modern minimalistisch ontwerp

Slim. Zintuiglijk. Stijlvol. Ontworpen met minimale strakke lijnen en zachte natuurlijke kleuren als aanvulling op moderne interieurs.
Ontdek meer

Compatibele producten

Zie in actie

Deel je Maxi-Cosi-momenten #myMaxiCosi