Soothe Licht&Geluid

Award image
Altijd rustgevend, altijd samen
0 M
€  69,99 Adviesprijs €  69,99
Niet op voorraad

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Kenmerken

Rustgevend

Kies uit meer dan 20 muzieknummers en rustgevende geluiden die worden gecombineerd met een volledig spectrum aan rustgevende kleuren en die je kleintje helpen kalmeren.

Alledaags gemak

Via de app kun je geavanceerde gepersonaliseerde routines instellen en op afstand pannen, kantelen en zoomen, kalmerende geluiden of temperatuur- en vochtigheidsniveaus instellen.

Groeit mee met je baby

Je kunt beginnen met kalmerende lichtjes en geluiden voor baby´s en naarmate je baby groeit vervolgens overstappen op andere lichtjes en geluiden om je peuter te leren wanneer hij of zij moet opstaan.

Modern minimalistisch ontwerp

De strakke en stijlvolle Soothe Licht&Geluid is met zijn minimalistische lijnen en zachte, natuurlijke kleuren ontworpen als aanvulling op moderne interieurs.

Productomschrijving

De Soothe Licht&Geluid schept de perfecte zintuiglijke ervaring voor een kalme, ontspannende kinderkamer. Maak de slaaproutines van je baby persoonlijk met rustgevende lichtjes, geluiden en slaapliedjes. Tijdens de groei van baby tot peuter kun je je kind deze slaaproutines aanleren met gepersonaliseerde instellingen voor het moment van wakker worden. Je kunt je eigen zintuiglijke kinderkameromgeving scheppen doordat je via de app de muziek, het licht en de kleurhelderheid kunt bedienen, programmeren en aanpassen.
Onderscheidingen
Slimme kinderkamer
Connected Home is een stijlvolle lijn van slimme kinderkamerproducten met sensoren die via één eenvoudig te gebruiken app met elkaar in verbinding staan. Het assortiment bestaat uit meerdere producten die met elkaar kunnen samenwerken. De slimme technologie is ontworpen om over je baby te waken, om je baby te troosten en te kalmeren om jou zo een gerust gevoel te geven. Elk geavanceerd product zit vol met geautomatiseerde routines en gepersonaliseerde functies die je zelf kunt programmeren en aanpassen aan de levensstijl van je gezin. Een reeks slimme sensoren laat de Connected Home-producten naadloos met elkaar samenwerken. Wanneer de See Babyfoon bijvoorbeeld merkt dat je baby wakker wordt of geluiden maakt, kun je de Soothe Licht&Geluid zo programmeren dat hij automatisch inschakelt om je baby te troosten. Met de Connected Home-app kun je 24/7 dicht bij je baby blijven, zodat je er zeker van bent dat je kleintje altijd veilig, comfortabel en rustig is. Een internetverbinding van 2,4 GHz via Wi-Fi is vereist om dit product in de Connected Home-app van Maxi-Cosi in te stellen.
Ontwerp
De Soothe Licht&Geluid is ontworpen als aanvulling op stijlvolle, moderne interieurs. De strakke, minimalistische lijnen, de gebogen randen en de zachte, subtiele natuurlijke kleuren van dit nachtlampje voor baby´s helpen thuis een stijlvolle kinderkameromgeving te creëren die je baby een rustgevende en kalmerende plek biedt om rustig en comfortabel te slapen. Plaats de Soothe Licht&Geluid dicht bij de wieg, op ooghoogte van je baby, zodat hij of zij alle ontspannende en rustgevende kleuren en geluiden kan ervaren.
Geavanceerde intelligentie
De Soothe Licht&Geluid beschikt over geavanceerde slimme technologie. Hij zit vol met geautomatiseerde routines en gepersonaliseerde functies en kan tijdens de groei van je kleintje worden geprogrammeerd en aangepast aan de wensen van je gezin. Voor baby´s kun je beginnen met specifieke kalmerende lichtjes en geluiden. Naarmate ze zich ontwikkelen en opgroeien tot peuters, kun je overstappen op andere lichtjes en geluiden en hen een signaal om op te staan aanleren, zodat ze zich een goede slaaproutine eigen maken. Alles kan eenvoudig worden bediend met de Connected Home-app van Maxi-Cosi of met spraakbediening via Alexa en Google Assistant.
Eenvoudig in gebruik
Met de Soothe Licht&Geluid kun je eenvoudig de perfecte zintuiglijke ervaring scheppen en thuis een kalme, ontspannende kinderkamer creëren. Je kunt de Soothe Licht&Geluid aanpassen, bedienen en programmeren via de app of je kunt gewoon de knoppen op het product gebruiken. De keuze is aan jou en zo maak je je leven eenvoudiger. De slaaproutine van je baby kun je personaliseren met kalmerende lichtjes, rustgevende geluiden en een reeks slaapliedjes. Of maak je eigen gepersonaliseerde omgeving met talloze kleurkeuzes en meer dan 20 muzieknummers en rustgevende geluiden. Een handig kinderslotmechanisme voorkomt dat kleine vingertjes je persoonlijke instellingen teniet doen.

Connected Home

Eén app. Volledige controle.

Verbonden kinderkamer

Slim en eenvoudig

Modern minimalistisch ontwerp

Ontdek meer
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smart.maxicosi https://appstore.com/maxicosiconnectedhome/

Connected Home

Download de app hier

Download de app hier

Scan om de Maxi-Cosi app te downloaden Connected Home

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smart.maxicosi https://appstore.com/maxicosiconnectedhome/

Eén app. Volledige controle.

Alle Connected Home producten worden bediend met een enkele app, voor eenvoudig dagelijks gebruik en gemoedsrust.

Verbonden kinderkamer

Stel persoonlijke routines in & pas schema's aan die naadloos aansluiten op je gezinsleven, met geavanceerde domotica voor een reeks slimme producten die met elkaar communiceren.

Slim en eenvoudig

De app is eenvoudig, intuïtief en gebruikersvriendelijk en is ontworpen door ouders, voor ouders.

Modern minimalistisch ontwerp

Slim. Zintuiglijk. Stijlvol. Ontworpen met minimale strakke lijnen en zachte natuurlijke kleuren als aanvulling op moderne interieurs.
Ontdek meer

Compatibele producten

Zie in actie

Deel je Maxi-Cosi-momenten #myMaxiCosi