Pearl One i-Size

 • bvseo_sdk, p_sdk, 3.2.1
 • CLOUD, getAggregateRating, 149.19ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned;
Achterwaarts gerichte autstoeltjes voor peuters tot aan ongeveer 4 jaar
Vanaf ca. 6 maanden tot ca. 4 jaar
Van 67 tot 105 cm
9 - 18 kg
Product sku: MC57472
 • "In achterwaartse positie reizen tot 4 jaar
 • ISOFIX met installatiefeedback
 • i-Size voor extra veiligheid
 • Praktisch harnas "
€  0,00 €  0,00

Productomschrijving

De Maxi-Cosi Pearl One i-Size is te combineren met de FamilyFix One i-Size-basis en voldoet aan de nieuwste Europese i-Size-veiligheidsstandaard. Je kleintje kan in de achterwaarts gerichte positie reizen totdat hij of zij 105 cm is, waardoor hij of zij de hele tijd kan genieten van optimale hoofd- en nekbescherming.

"Installatie

Je autostoeltje installeren is nooit een probleem met onze Maxi-Cosi Pearl One i-Size! Verbind eerste de FamilyFix One i-Size-basis in je auto met behulp van de ISOFIX-connectoren. Klik dan het Pearl One i-Size-autostoeltje op de basis met een simpele 'klik'. De basis maakt geluid wanneer je baby is veilig is geïnstalleerd en wanneer je klaar bent om op weg te gaan. Bekijk de gebruikershandleiding of lees onze checklist voor de juiste ISOFIX-installatie.

Veiligheid

Bij Maxi-Cosi hebben we geholpen meer dan 50 miljoen baby's van het ziekenhuis naar huis te vervoeren. De veiligheid van jouw kind is de eerste prioriteit van Maxi-Cosi. Externe crashtestcentra, zoals de Duitse auto-organisatie ADAC (Allgemeneir Deutscher Automobil-Club), hebben onze Pearl One i-Size getest op dynamische veiligheid en gebruiksgemak, en die gewaardeerd als goed.

In aanvulling daarop is aan het Maxi-Cosi Pearl One i-Size-autostoeltje het Zweede PLUS-testcertificaat toegekend, een veiligheidstest die autostoeltjes waardeert gebaseerd op de prestaties van hun hoofd- en nekbescherming. Je kunt er zeker van zijn dat je kind in een PLUS-getest autostoeltje zeer goed beschermd is in het geval van een frontale botsing. Tenslotte voldoet onze Pearl One i-Size aan de nieuwste Europese i-Size-veiligheidsstandaard voor verbeterde veiligheid. Hij voldoet aan betere hoofd-, nek- en lichaamsbescherming en is er voor kinderen tot aan 105 cm (ongeveer 4 jaar) voor achterwaarts gericht reizen met het basissysteem, wat wordt beschouwd als de beste reishouding voor kinderen. De FamilyFix One i-Size geeft je gemoedsrust dankzij de visuele en auditieve bevestiging wanneer het stoeltje veilig is bevestigd.

Achterwaarts gerichte autstoeltjes voor peuters tot aan 4 jaar oud

De Maxi-Cosi Pearl One i-Size voldoet aan de nieuwste Europese i-Size-veiligheidsstandaard. Aan het stoeltje is het Zweede PLUS-testcertificaat toegekend en het stoeltje biedt superieure veiligheidsprestaties, terwijl achterwaarts gericht reizen mogelijk is voor kinderen tot een leeftijd van 4 jaar.

Onze Pearl One i-Size is ontworpen om te passen op de FamilyFix One i-Size-basis voor een veilige en eenvoudige ISOFIX-installatie. Je weet zeker dat het stoeltje goed geïnstalleerd is dankzij de visuele en hoorbare bevestiging. Je kleintje in en uit de auto krijgen klinkt misschien als een grote moeite, maar we verzekeren je dat dat niet het geval is met onze Pearl One i-Size-autostoeltje. Je kunt je kind in enkele seconden in en uit de auto tillen dankzij het unieke, praktische harnas.

Afneembare hoes

Je kindje kan onderweg misselijk worden en snacks en drankjes kunnen vallen of worden gemorst. Of je kleintje wordt autoziek. Maar wat er ook gebeurd, we staan voor je klaar: De bekleding van het Maxi-Cosi autostoeltje kan gelukkig eenvoudig worden verwijderd en in de wasmachine worden gewassen.

Flexibel reissysteem

De Maxi-Cosi Pearl One i-Size werkt in combinatie met de FamilyFix One i-Size-basis, die ook compatibel is met het Rock Baby-autostoeltje. De drie elementen zijn zo ontworpen dat ze perfect op elkaar zijn afgestemd, en ze kunnen ieder afzonderlijk gekocht worden. Door de Maxi-Cosi Rock te gebruiken als autostoeltje voor je baby, en dan te switchen naar de Pearl Smart i-Size, kun je je baby veilig achterwaarts gericht laten reizen vanaf de geboorte tot aan een leeftijd van 4 jaar. "

Past ook bij

Onderscheidingen

 • bvseo_sdk, p_sdk, 3.2.1
 • CLOUD, getReviews, 141.15ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned; HTTP status code of 404 was returned;