8798641110_2018_quinny_accessories_pebbleplus_sky_3qrt
8798641110_2018_quinny_accessories_pebbleplus_sky_3qrt 8798712110_2019_maxicosi_carseat_babycarseat_pebbleplus_grey_nomadgrey_easyinharness_front 8798712110_2019_maxicosi_carseat_babycarseat_pebbleplus_grey_nomadgrey_front 8798712110_2019_maxicosi_carseat_babycarseat_pebbleplus_grey_nomadgrey_impactabsorbingmaterial_3qrt 8798712110_2019_maxicosi_carseat_babycarseat_pebbleplus_grey_nomadgrey_longevity_side 8798712110_2019_maxicosi_carseat_babycarseat_pebbleplus_grey_nomadgrey_side 8798712110_2019_maxicosi_carseat_babycarseat_pebbleplus_grey_nomadgrey_sidewithbase 8798712110_2019_maxicosi_carseat_babycarseat_pebbleplus_grey_nomadgrey_suncanopy_side Maxi-Cosi Pebble Plus Maxi-Cosi 2wayFamily

Pebble Plus

De stoel die je baby omarmt
Vanaf de geboorte tot ca. 12 maanden
Van 45 tot 75 cm
€ 159,99 Adviesprijs € 179,99
Niet op voorraad

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Kenmerken

i-Size hoogste veiligheidsprestatie

Verbeterde veiligheidsnorm draagt bij aan de extra bescherming van het hoofdje en de nek

Onderdeel van de 3wayFamily

Tot 4 jaar veilig achterwaarts gericht reizen in combinatie met 3wayFix en Pearl Pro i-Size

Flexibel reissysteem

Past op alle kinderwagens van Maxi-Cosi, Quinny en vele andere merken

Comfortabel verkleinkussentje

De verkleiner zorgt ervoor dat je baby al vanaf de geboorte heerlijk prettig ligt

Productomschrijving

Geef je kindje een knus en comfortabel cocongevoel. Maxi-Cosi's baby-autostoeltje, de Pebble Plus, biedt je een eenvoudig harnas en een eenvoudige Click & Go-installatie, dit terwijl je je baby knuffelt in een zeer comfortabele inleg.

Installatie

Misschien willen je ouders of je schoonouders je kindje meenemen voor een ritje en rijdt je baby mee in meerdere wagens? Hoedanook onze Maxi-Cosi Pebble Plus zal passen. Het baby-autozitje kan worden bevestigd aan de stoel van je auto, de veiligheidsgordel of de ISOFIX-verankeringspunten. De installatiestappen worden grondig uitgelegd in onze gebruikershandleiding. Voor installatie met ISOFIX heb je een ISOFIX-basis nodig. Bevestig de basis op de ISOFIX-bevestigingspunten van je auto en laat die geïnstalleerd in de auto staan. Op die manier kun je het Pebble Plus autostoeltje eenvoudig met een simpele "klik" op de basis monteren telkens als je in de auto stapt. Visuele indicatoren op de basis laten je weten wanneer je Maxi-Cosi autostoeltje correct is geïnstalleerd en je klaar bent om te "vertrekken”. Pebble Plus kan worden geïnstalleerd met de 3wayFix-basis. Voor de veiligheid van je kleintje en jouw gemoedsrust hebben we onze veiligste reistips verzameld zodat je er zeker van kunt zijn dat je kleine baby altijd veilg in de auto zit.

Veiligheid

Bij Maxi-Cosi hebben we meer dan 50 miljoen baby's uit het ziekenhuis naar huis gebracht. Externe crashtestcentra zoals de Duitse auto-organisatie ADAC (Allgemeiner Deutscher Automobil-Club) testen onze Maxi-Cosi autostoelen regelmatig op vlak van dynamische veiligheid en gebruiksgemak. Toen ADAC onze Maxi-Cosi Pebble Plus testte, behaalde het de hoogste score op vlak van veiligheid. Ons veilig en comfortabel Pebble Plus autostoeltje bevat een zijdelings beschermingssysteem. In geval van een schadelijke zijdelingse botsing absorbeert het SPS (Side Protection System) van Maxi-Cosi Pebble Plus de kracht van een impact zodat het risico op verwonding van je baby vermindert. Bovendien bevat de Pebble Plus ook extra schokabsorberend materiaal dat voldoet aan de nieuwste Europese i-Size veiligheidsnormen voor autostoelen. Dit verbeterde materiaal kan nog beter de kracht van een impact absorberen en biedt in het ergste geval je baby alle bescherming.

De stoel die je baby omarmt

We zijn hier om ouders zoals jij te helpen, en omdat we geven om het comfort en de veiligheid van je kindje, hebben we onze Maxi-Cosi Pebble Plus ontworpen om te voldoen aan de nieuwste i-Size autostoelregelgeving. Ons baby-autozitje biedt je kind zowel maximale veiligheid als comfort. De extra gevoerde stoel bevat een unieke (verwijderbare) inleg die je pasgeboren baby omarmt zodat je kindje van de meest comfortabele ligposities kan genieten. Met een Click & Go-installatie in combinatie met de ISOFIX-basis kun je onze Pebble Plus eenvoudig op de basis klikken waardoor het risico op een onjuiste installatie wordt verminderd. Je kunt de Maxi-Cosi ISOFIX-basis met een autostoeltje blijven gebruiken om je kind langer in de achterwaarts gerichte positie te laten reizen. Deskundigen raden aan om kinderen tot 4 jaar in de achterwaartse positie te laten reizen omdat je kindje op die manier langer van een betere hoofd- en nekbescherming kan genieten. Bovendien kun je de hele tijd dezelfde basis gebruiken.

Afneembare hoes

Of je baby nu onderweg autoziek wordt of onze Pebble Plus vies wordt, hoedanook de hoes van de Maxi-Cosi-stoel kan gemakkelijk worden verwijderd en vervolgens in de wasmachine worden gewassen. Dat maakt het schoonhouden heel eenvoudig, wat er ook gebeurt.

Reissysteem

Ga je op bezoek bij familie of vrienden? Neem je een korte stop in de supermarkt? Of wat dacht je van een ontspannende wandeling? Onze i-Size autostoel kan je met elke kinderwagen gebruiken door de Pebble Plus erop te klikken. Creëer de perfecte match door onze autostoel te combineren met een Maxi-Cosi-kinderwagen. Het geeft je een compleet en praktisch reissysteem. De Pebble Plus van Maxi-Cosi is goedgekeurd voor gebruik in het vliegtuig (TUV-certificering) en je kunt het meenemen op vakantie.

Onderscheidingen
Pebble Plus
Pebble Plus + 2wayFix

Compatibele producten

Zie in actie

Deel je Maxi-Cosi-momenten #myMaxiCosi