Priori SPS

Aantrekkelijke geprijsd maar comfortabel autostoeltje voor peuters
9 M - 4 Y
67 - 105 cm
9 - 18 kg
€  109,00 Adviesprijs €  159,00
Niet op voorraad

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Kenmerken

Side Protection System

Side Protection System biedt optimale bescherming bij aanrijdingen vanaf de zijkant

Meerdere zit- en slaapstanden

4 eenvoudig in te stellen en comfortabele zit- en slaapstanden

Handige gordelhaken

Gordelhaken houden de gordel handig opzij, zodat je je kind snel in en uit het stoeltje kunt tillen

Productomschrijving

Of je nu een dag in het park doorbrengt of boodschappen doet, als ouder wil je ervoor zorgen dat je kindje veilig in de auto zit ongeacht hoe lang de reis is. De Maxi-Cosi Priori SPS + is ons meest betaalbare autostoeltje voor peuters en biedt comfort en gemak.

Installatie

Ongeacht de grootte van je auto, onze Maxi-Cosi Priori SPS + past zeker. Je bevestigt het peuterzitje met de autogordel. Volg de stappen in onze gebruikershandleiding om er zeker van te zijn dat je het peuterstoeltje correct installeert.

Veiligheid

Bij Maxi-Cosi hebben we meer dan 50 miljoen baby's uit het ziekenhuis naar huis gebracht. Als toonaangevend specialist op vlak van kindermobiliteit is de veiligheid van je kindje onze topprioriteit. Onze innovatieve autostoeltjes voor peuters beschermen je peuter en zorgen voor gemoedsrust wanneer je met je gezin onderweg bent.

Ons veilig Priori SPS + autostoeltje beschermt je kindje tegen schadelijke zijwaartse botsingen dankzij het zijdelings beschermingssysteem. In geval van een zijwaartse botsing vermindert het Side Protection System (SPS) het risico op letsel door de kracht van een botsing te absorberen zodat je kind goed wordt beschermd. Het is een betaalbaar autostoeltje voor peuters dat veilig en comfortabel is.

De Maxi-Cosi Priori SPS + is ontworpen om jou als ouder en je kleine peuter veiligheid, comfort en gemak te bieden. Het peuterzitje heeft handige haken om het harnas uit de weg te houden zodat je je kleintje gemakkelijk in het autostoeltje kunt plaatsen. De 4 verschillende zit- en slaapstanden garanderen een comfortabele reis hoe lang die ook is.

Het betaalbare autostoeltje voor peuters is veilig bevestigd aan de veiligheidsgordel van je auto zodat het in de meeste auto's past.

Afneembare hoes

Onderweg belanden snacks of drankjes niet altijd waar ze thuishoren. Je kindje kan ook autoziek worden. Wat er ook gebeurt, je hoeft je geen zorgen te maken want de autostoelhoes van Maxi-Cosi is machinewasbaar en kan eenvoudig worden verwijderd.

Zie in actie

Deel je Maxi-Cosi-momenten #myMaxiCosi