8756870110_2020_maxicosi_carseat_childcarseat_rodixpfix_black_basicblack_3qrtleft
8756870110_2020_maxicosi_carseat_childcarseat_rodixpfix_black_basicblack_3qrtleft 8756870110_2020_maxicosi_carseat_childcarseat_rodixpfix_black_basicblack_front 8756870110_2020_maxicosi_carseat_childcarseat_rodixpfix_black_basicblack_side

Rodi XP Fix

Een gemakkelijke en veilige oplossing
Ab ca. 3,5 Jahre bis zu 12 Jahre
15 - 36 kg
€  129,00 Adviesprijs €  159,00
Op voorraad

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Kenmerken

Side Protection System

Uitstekende zijdelingse impactbescherming voor hoofd, onderrug en heupen

Groeit mee met je kind

In hoogte en breedte verstelbaar voor groeiende kinderen

Lichtgewicht

Eenvoudig van de ene auto naar de andere te verplaatsen

ISOFIX installatie

Dankzij de ISOFIX bevestiging staat de Rodi XP Fix altijd stabiel in je auto

Productomschrijving

Hoe geweldig zou het zijn om een ​​kinderzitje te hebben dat ook in je tweede auto past? De Maxi-Cosi Rodi XP FIX is ons lichtste kinderzitje met ISOFIX-bevestigingspunten waardoor het gemakkelijk is om die van de ene auto naar de andere over te dragen. Zelfs als je tweede auto geen ISOFIX heeft, past Rodi XP FIX nog steeds!

Installatie

Ongeacht met welke auto je rijdt onze Maxi-Cosi Rodi XP FIX zal passen. Ideaal gezien wordt het kinderzitje bevestigd met de autogordel en ISOFIX. Is er geen ISOFIX in je tweede auto? Geen probleem! Rodi XP FIX kan ook enkel met de veiligheidsgordel worden geïnstalleerd. PlaatsRodi XP FIX op de achterbank van je auto, bevestig het kinderzitje aan de ISOFIX van je auto (als je auto dit heeft) en gebruik de veiligheidsgordel om alles vast te klikken. Zo simpel is het.

Wist je dat de ISOFIX-aansluiting het kinderzitje stabieler maakt? Ook wanneer je kindje niet in het kinderzitje zit wordt het kinderzitje stabieler.

Meer en meer auto's hebben ISOFIX dus er is een grote kans dat jouw auto die ook heeft. Als je niet zeker weet of je auto ISOFIX heeft, helpen we je graag verder. Onze Auto Fitting Lijst zal aangeven of onze Maxi-Cosi Rodi XP FIX bij je auto past, en indien niet dan geven we aan welk zitje wel in je auto past.

Veiligheid

Bij Maxi-Cosi is de veiligheid van je kindje onze grootste prioriteit. Van baby-autostoeltjes voor pasgeboren baby's tot autostoeltjes voor 12-jarigen, we zorgen dat gezinnen gelukkig de toekomst tegemoet rijden.

Ons veilig en comfortabel Rodi XP FIX-autostoeltje beschermt je kind in geval van een zijdelingse botsing dankzij het zijdelings beschermingssysteem. In dit geval absorbeert het SPS (Side Protection System) van Maxi-Cosi Rodi XP FIX de kracht van de botsing waardoor het risico op letsel wordt verminderd. Op die manier is je kind goed beschermd.

Gemakkelijke en veilige oplossing

Onze Maxi-Cosi Rodi XP FIX is superlicht waardoor het eenvoudiger is dan ooit om van de ene auto naar de andere over te schakelen. Het kinderzitje is veilig bevestigd aan de ISOFIX-bevestigingspunten en aan de veiligheidsgordel van je auto en biedt een gemakkelijke en veilige oplossing. Heb je geen ISOFIX in je auto? Rodi XP FIX kan ook worden geïnstalleerd met de veiligheidsgordel alleen. Dus met of zonder ISOFIX, het is altijd makkelijk om het zitje over te plaatsen naar een tweede auto.

Wanneer je kind groeit, blijft ons lichtgewicht autostoeltje comfortabel. De hoofdsteun van Rodi XP FIX is verstelbaar wat betekent dat de stoe lzich aan je kind aanpast naarmate je kind groeit en dit tot hij of zij 12 jaar oud is!

Afneembare hoes

Je kinderzitje wordt waarschijnlijk na veel gebruik wat vuil. Er kan al eens gemorst worden met drankjes of snacks. Maak je geen zorgen: de bekleding van de autostoel van Maxi-Cosi is verwijderbaar en kan gemakkelijk in de wasmachine worden gewassen.

Onderscheidingen

Deel je Maxi-Cosi-momenten #myMaxiCosi