8006550110_2020_maxicosi_carseat_babytoddlercarseat_Stone_rearwardfacing_grey_authenticgraphite_3qrtleft
8006550110_2020_maxicosi_carseat_babytoddlercarseat_Stone_rearwardfacing_grey_authenticgraphite_3qrtleft 8006550110_2020_maxicosi_carseat_babytoddlercarseat_Stone_forwardfacingnoinlay_grey_authenticgraphite_front 8006550110_2020_maxicosi_carseat_babytoddlercarseat_Stone_forwardfacingwithinlay_grey_authenticgraphite_front 8006550110_2020_maxicosi_carseat_babytoddlercarseat_Stone_grey_authenticgraphite_frombirthtill4years_side 8006550110_2020_maxicosi_carseat_babytoddlercarseat_Stone_grey_authenticgraphite_isofixinstallation_side 8006550110_2020_maxicosi_carseat_babytoddlercarseat_Stone_grey_authenticgraphite_memoryfoam_3qrt 8006550110_2020_maxicosi_carseat_babytoddlercarseat_Stone_grey_authenticgraphite_newbornsafetyinlayintegrated_front 8006550110_2020_maxicosi_carseat_babytoddlercarseat_Stone_grey_authenticgraphite_reclinepositions_side 8006550110_2020_maxicosi_carseat_babytoddlercarseat_Stone_rotation_grey_authenticgraphite_side Stone - Feature & Benefit

Stone

Soepel 360° draaien voor moeiteloos reizen
From birth up to approx. 4 years
From 40 to 105 cm
0 - 18 kg
€  389,00 Adviesprijs €  399,00
Op voorraad

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Kenmerken

360° draaibaar stoeltje

Met één klik 360° draaien voor optimaal gebruiksgemak

Easy-in-harnassysteem

Gemakkelijk je kind bevestigen met het Easy-in harnassysteem

ClimaFlow

Garandeert een comfortabele temperatuur

G-Cell-technologie

De structuur van zeshoekige cellen biedt bescherming en verlaagt het risico op verwondingen bij een zijdelingse botsing

Productomschrijving

Op zoek naar het beste? Dan ben je hier aan het juiste adres. De Maxi-Cosi Stone combineert onze beste technologieën! Hij biedt een handige draaifunctie en draait naar je toe zodat je je kind op de meest comfortabele manier erin kunt bevestigen. De Stone draait 360°: voorwaarts, achterwaarts en alles daartussenin, ongeacht de ligstand!

De handige Maxi-Cosi Stone is 360° draaibaar, heeft verschillende ligstanden en is bovendien voorzien van het unieke Maxi-Cosi Easy-in-harnassysteem. Dit harnas maakt het plaatsen van je kind echt moeiteloos, wanneer je samen een ritje gaat maken. Zelfs vanaf de eerste dag: de draaibare Stone met verschillende ligstanden kan worden gebruikt vanaf de geboorte (met zitverkleiner voor baby's) tot 4 jaar.

Installatie

De Stone is een van onze meest eenvoudig te plaatsen autostoeltjes dankzij de ISOFIX-bevestigingspunten en de steunpoot. Dit is de veiligste, gemakkelijkste en snelste manier om een autostoeltje te installeren. De handige steunpoot biedt stabiliteit, ook als je kind niet in de stoel zit. De Maxi-Cosi Stone maakt gebruik van hoorbare en zichtbare indicatoren die bevestigen dat het stoeltje correct is geplaatst. Je hoeft alleen nog je kind erin te zetten en het veiligheidsharnas op de juiste manier vast te maken: handig en zonder gedoe!

Veiligheid

Maxi-Cosi heeft meer dan 50 miljoen baby’s van het ziekenhuis naar huis helpen vervoeren. Als toonaangevende specialist in kindermobiliteit stellen we de veiligheid van je kind centraal. Gezinnen kunnen de toekomst zorgeloos tegemoet met onze intuïtieve en innovatieve autostoeltjes die kinderen beschermen. Uit onafhankelijke crashtesten blijkt dat het autostoeltje van Maxi-Cosi hoog scoort op het gebied van dynamische veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. De Maxi-Cosi Stone voldoet aan de laatste en strengste veiligheidsnormen van i-Size en kan worden gebruikt voor kinderen tot 4 jaar in de achterwaartse positie. Met zijn 5-puntsharnas en G-CELL-zijbescherming is dit autostoeltje uitgerust met onze nieuwste technologieën voor impactbescherming, waardoor de Stone niet alleen een van onze meest praktische maar ook een van onze veiligste 360° draaibare autostoeltjes is.

Soepel 360° draaien voor moeiteloos reizen

Met de Maxi-Cosi Stone wordt elke rit voor jou en je kind een aangename ervaring. 360° draaibaar: bevestig je kind met gemak! In combinatie met het unieke Maxi-Cosi Easy-in-harnas, dat open blijft staan zodat je je kind in enkele seconden kunt plaatsen en vastmaken, is de Stone een uiterst praktisch en comfortabel, draaibaar autostoeltje! De ligstand kan in elke positie worden gebruikt en zorgt ervoor dat je kind vanaf de eerste dag comfortabel in het stoeltje ligt. Naarmate je kind groeit, kunnen het 5-puntsharnas en de hoofdsteun gelijktijdig worden versteld zodat je kind altijd veilig en correct in het stoeltje zit.

De ClimaFlow-technologie van de Stone zorgt ervoor dat steeds de juiste temperatuur behouden blijft. Het speciale patroon en de foam op de rugleuning zorgen ervoor dat je kind het niet te warm of te koud krijgt tijdens de rit.

Je baby kan onderweg misselijk worden en snacks en drankjes kunnen weleens op de verkeerde plek terecht komen. De hoes van het Maxi-Cosi autostoeltje kan gelukkig eenvoudig worden verwijderd en in de wasmachine worden gewassen.

Compatibele producten

Deel je Maxi-Cosi-momenten #myMaxiCosi

Vergelijk Stone met andere modellen