FamilyFix3

ISOFIX installatie voor Jade, Coral, Pebble Pro i-Size en Pearl Pro 2 i-Size
Vanaf de geboorte tot ongeveer 4 jaar
45-105 cm
0-18 kg
Kleur
Miscellaneous
 • Click & Go installatie
 • Installatiefeedback
 • Geschikt voor baby-autostoeltje en autostoeltje voor peuters
 • i-Size, voor betere veiligheid
€ 229,00

Productomschrijving

Combineer onze FamilyFix3 met de Jade, Coral, Pebble Pro i-Size of Pearl Pro 2 i-Size voor een eenvoudige Click & Go-installatie. Onze Maxi-Cosi FamilyFix3 is geschikt voor zowel baby- als peuterautostoeltjes voor langdurig gebruik.

Installatie 

Tegenwoordig zijn meer en meer Europese auto's met het ISOFIX-systeem uitgerust. De kans is dus groot dat jouw auto dit ook heeft. Onze Maxi-Cosi FamilyFix3  kan eenvoudig worden bevestigd aan de ISOFIX-ankerpunten van jouw auto. Volg de stappen in onze gebruikershandleiding om alles te installeren.

Na installatie kun je de FamilyFix3 in de auto laten staan. Dit maakt het in- en uitstappen heel gemakkelijk omdat de Pebble Pro i-Size en Coral baby-autostoeltjes met een eenvoudige klik aan de basiseenheid kunnen worden bevestigd en onze Jade reiswieg kan eenvoudig bevestigd worden door te schuiven. Visuele indicatoren op de basiseenheid geven aan wanneer je Maxi-Cosi autostoeltje of reiswieg correct is bevestigd zodat je klaar bent om te vertrekken.

De FamilyFix3 past ook op ons Pearl Pro 2 i-Size autostoeltje voor peuters zodat je die kunt blijven gebruiken zelfs nadat je kindje zijn eerste autostoeltje of reiswieg is ontgroeid. De FamilyFix3 kan worden geïnstalleerd met de veilige Jade reiswieg, de Pebble Pro i-Size en Coral baby-autozitjes of het Pearl Pro 2 i-Size autostoeltje voor peuters.

Veiligheid

Bij Maxi-Cosi hebben we meer dan 50 miljoen baby's uit het ziekenhuis naar huis gebracht. Om je kindje de beste veiligheid te bieden worden onze autostoeltjes en onderstellen voortdurend getest.

Als fabrikant adviseren wij het gebruik van een ISOFIX-basis. Het is zo eenvoudig te installeren dat de kansen om het fout te doen klein zijn. De Maxi-Cosi FamilyFix3 zorgt voor een correcte en veilige Click & Go-installatie.

ISOFIX installatie voor de Jade, Coral, Pebble Pro i-Size en Pearl Pro 2 i-Size

Als je een baby-autozitje of veiligheidswieg bezit weten we ook dat je dagelijks moet zorgen voor een correcte installatie. OnzeMaxi-Cosi FamilyFix3 maakt het heel gemakkelijk om je baby-autozitje of veiligheidswieg te installeren. Gemoedsrust verzekerd.  

De Maxi-Cosi FamilyFix3 is zó ontworpen dat die past op onze Jade veiligheidswieg, het Coral en Pebble Pro i-Size baby-autostoeltje en het Pearl Pro 2 i-Size autostoeltje voor peuters. Op die manier kan je baby de basiseenheid gebruiken t.e.m. de leeftijd van 4 jaar. Het biedt een Click & Go installatie en tevens een Slide & Go-installatie.

Bovendien kan je met de FamilyFix3 het autostoeltje voor kinderen in de achterwaarts gerichte positie plaatsen. Voor een betere bescherming van het hoofd en de nek van je kindje raden experts aan dat je baby in de achterwaarts gerichte positie reist tot hij of zij 105 cm groot is (ongeveer 4 jaar). Als toonaangevende specialist op het gebied van kindermobiliteit doen we wat de experts zeggen en laten we dus je kindje zo lang mogelijk op de juiste manier reizen.

Kenmerken

Wat zit er in de doos

 

  Afmetingen

  GEBRUIKSGEMAK

  Gebruik de ISOFIX bevestigingspunten van de auto om de FamilyFix3-basis via de Click & Go-installatie te installeren.

  Ergonomische ontgrendelknoppen langs beide zijden zijn gemakkelijk toegankelijk.

  Verstelbare beensteun klikt automatisch in de juiste verticale positie  VEILIGHEID

  Licht- en geluidsfeedback bevestigen een juiste installatie en minimaliseren de kans op een verkeerde installatie

  Voldoet aan i-Size dankzij de optie om in de achterwaarts gerichte positie te reizen tot 4 jaar met als doel extra bescherming van hoofd en nek  ALGEMEEN

  2 batterijen zijn inbegrepen en kunnen eenvoudig worden vervangen wanneer nodig

  In het geval van een bijna lege batterij knippert een lichtje wanneer het energieniveau onder de 30% daalt.   


  Reviews