Hoe een reissysteem het leven met een pasgeboren baby kan vereenvoudigen

Je begint waarschijnlijk net een beetje te wennen aan het omgaan met je groeiende buik, en nu wordt het tijd om na te gaan denken over hoe jij en je baby na de geboorte leuke uitstapjes kunnen maken. Een reissysteem is voor veel ouders de ideale oplossing die direct vanaf de geboorte zorgt voor comfort en gemak.
Let’s see it in action

Wat is een reissysteem?

Met een 3-in-1-reissysteem beschik je naast een kinderwagen en een autostoeltje ook over een reiswieg. Je kunt je autostoeltje vastklikken op het onderstel van de kinderwagen of je kunt voor een opvallende, moderne variant op de traditionele kinderwagen kiezen door je reiswieg op het onderstel te klikken.  

Er is ook de optie om ISOFIX-base toe te voegen aan je 3-in-1 reissysteem, bekijk onze 3wayFamily om te zien dat het installeren van je baby-autostoeltje en zelfs onze Jade-reiswieg snel en gemakkelijk kan zijn!

Waarom kiezen voor een reissysteem?

Ouders kiezen vaak voor een reissysteem omdat ze gemak en comfort zoeken. Door een reiswieg te gebruiken, kan je baby tijdens het wandelen in de aanbevolen vlakke ligstand in slaap vallen. En de optie om je baby met een paar klikken van de auto naar buiten te brengen, met het gebruik van je baby-autostoeltje en bijpassende kinderwagen, maakt het verplaatsen een veel meer ontspannende ervaring

Bewonderende blikken tijdens wandelingen

Een Maxi-Cosi 3-in-1-reissysteem is buitengewoon praktisch en is slim ontworpen. En trendy ouders genieten van de volledig matchende moderne styling en alle bewonderende blikken. Het mooie aan een reissysteem is dat het volledig is aan te passen aan jouw leefwijze. Op zoek naar een wendbare kinderwagen voor in de stad of een all-terrainuitvoering? De keuze is aan jou.