Hoe een reissysteem het leven met een pasgeboren baby kan vereenvoudigen?

Je begint waarschijnlijk net een beetje te wennen aan het omgaan met je groeiende buik, en nu wordt het tijd om na te gaan denken over hoe jij en je baby na de geboorte leuke uitstapjes kunnen maken. Een reissysteem is voor veel ouders de ideale oplossing die direct vanaf de geboorte zorgt voor comfort en gemak.

Wat is een reissysteem?

Met een 3-in-1-reissysteem beschik je naast een kinderwagen en een autostoeltje ook over een reiswieg. Je kunt je autostoeltje vastklikken op het onderstel van de kinderwagen of je kunt voor een opvallende, moderne variant op de traditionele kinderwagen kiezen door je reiswieg op het onderstel te klikken.  

Er is ook de optie om ISOFIX-base toe te voegen aan je 3-in-1 reissysteem, bekijk onze FamilyFix3 om te zien dat het installeren van je baby-autostoeltje en zelfs onze Jade-reiswieg snel en gemakkelijk kan zijn!

Waarom kiezen voor een reissysteem?  

Ouders kiezen vaak voor een reissysteem omdat ze gemak en comfort zoeken. Door een reiswieg te gebruiken, kan je baby tijdens het wandelen in de aanbevolen vlakke ligstand in slaap vallen. En de optie om je baby met een paar klikken van de auto naar buiten te brengen, met het gebruik van je baby-autostoeltje en bijpassende kinderwagen, maakt het verplaatsen een veel meer ontspannende ervaring. Ontdek Marble: Dit baby-autostoeltje biedt een bijna platte ligstand met een hoek van 157° om je kleintje het beste slaapcomfort te bieden en gezonde wijze ontwikkelen. 

3-in-1: een volledige mobiliteitsoplossing

De meeste Maxi-Cosi-kinderwagens bieden 3-in-1-oplossingen met bijpassende reiswiegen voor pasgeborenen en babyautostoeltjes voor soepele overgangen naar andere gebruiksmanieren.

Het mooie aan een reissysteem is dat het volledig is aan te passen aan jouw leefwijze. Op zoek naar een wendbare kinderwagen voor in de stad of een all-terrainuitvoering? De keuze is aan jou. 

Zo simpel als 1, 2, 3

Als je je levensstijl hebt bepaald en op basis van je behoeften een kinderwagen hebt uitgekozen, moet je nog een reiswieg kiezen. Bijvoorbeeld de Oria: een ruime en comfortabele reiswieg die geschikt is voor meer dan zes verschillende kinderwagens!

Kun je niet kiezen? Geen probleem! Alle Maxi-Cosi-reiswiegen en autostoeltjes kunnen eenvoudig met twee klikken worden geplaatst of op Maxi-Cosi-kinderwagens worden geschoven.

Autostoeltjes: voor de veiligste reizen

De meeste van onze autostoeltjes voldoen aan i-Size en zijn geschikt voor ISOFIX-installatie. Alle autostoeltjes van Maxi-Cosi zijn ontworpen voor gebruiksgemak en comfort voor de baby.

Bekijk de Coral eens: een nieuwe kijk op babyautostoeltjes met eersteklas gemak.

Niet zeker welke van onze kinderwagens het beste bij jou en je gezin past? Of zoek je een alles-in-1 reissysteem om je baby ongestoord van de straat in de auto te tillen, maar weet je niet zeker wat je nodig hebt? Geen zorgen, wij zijn er om je te helpen. Beantwoord hieronder enkele vragen in onze advieshulp en wij zoeken de perfecte match voor jou!