Ontmoet onze winnaars!

Het onafhankelijke, Duitse testbureau Stiftung Warentest, test samen met de organisatie ADAC twee-jaarlijks autostoelen en kinderwagens. Zij kopen anoniem de producten, gebruiken onafhankelijke laboratoria voor de tests en publiceren de resultaten objectief. Ontdek hoe onze autostoelen en kinderwagens zijn getest op het gebied van veiligheid, gebruiksgemak en ergonomie.

CORAL – 4 STERREN: ULTIEM GEMAK & SUPER VEILIG

We zijn trots om te kunnen vertellen dat Coral, onze eerste modulaire autostoeltje, getest is als 'Goed' (1,6) en een 4 sterren rating gekregen op algemeen gebied, met zelfs 5 STERREN op het gebied van veiligheid! Dat maakt het de BESTE IN DE KLASSE* wanneer je hem installeert met de FamilyFix3 base. Deze innovatieve autostoel biedt ultiem gemak voor jou, als ouder, met een geweldige score (1,7) op gebruiksgemak! *Klasse: autostoelen van 40-75 cm in deze test

KORE PRO I-SIZE – 4 STERREN: HOOG GEBRUIKSGEMAK & ZEER GOEDE VEILIGHEID

Alle goede dingen komen in tweëen! Onze Kore Pro i-Size is uit de test gekomen als 'goed' (2,1). Dankzij het ClickAssist lampje en zijn open desing, heeft de Kore Pro i-Size een algemene 4 sterren rating gekregen en 5 STERREN op het gebied van gebruiksgemak. De Kore Pro is daardoor de BESTE IN DE KLASSE* op het gebied van gebruiksgemak, terwijl er niet ingeboet wordt op veiligheid (4 sterren). *Klasse: autostoelen in dezelfde categorie in deze test

KORE I-SIZE – 4 STERREN: HOOG GEBRUIKSGEMAK & ZEER GOEDE VEILIGHEID

En nóg een hoera voor onze Kore i-Size autostoel, met testresultaat 'Goed' (2,1). Danzij het open design, heeft de Kore een algemene rating van 4 sterren gekregen, met de perfecte score van 5 STERREN op het gebied van gebruiksgemak. Samen met de Kore Pro is het de BESTE IN DE KLASSE* op het gebied van gebruiksgemak, terwijl aan veiligheid niet wordt ingeboet (4 sterren). *Klasse: autostoelen in dezelfde categorie van deze test

MORION I-SIZE - 4-STERREN WAARDERING

De Morion i-Size is uit de test gekomen als ‘Good’ (2,0) en heeft een 4-sterren waardering gekregen. Dit samen met een 5-sterren waardering op het gebied van gebruiksgemak, danzij de eenvoudig verstelbare hoofd- en rugsteun en ISOFIX installatie, geeft dit i-Size groep 2/3 autostoeltje het meeste comfort en gebruiksgemak voor kinderen van 3,5 tot wel 12 jaar oud.

BERYL – 3-STERREN

Onze Beryl heeft goede resultaten gekregen in de categorie 'voldoenend' (3,4) en heeft daarvoor 3 sterren gekregen. Je kun je kleine veilig vervoeren vanaf de geboorte to 7 jaar oud. Geen zorgen over een vervolgstoeltje!

LILA XP - BEKROOND TOT BESTE KINDERWAGEN

Onze Lila XP is uit de test gekomen als ‘Good’ (2,2) en is bekroond tot beste kinderwagen. Zijn all-terrain wielen, zachte vering en eenvoudige 'modulo-drive' voorwielen zorgen ervoor dat je elk oppervlak aan kunt. De LilaXP neemt je mee waar andere kinderwagens nooit hebben kunnen komen, terwijl het beste comfort aan je kleintje wordt geboden.

Wat is de Stiftung Warentest?

De Stiftung Warentest is binnen Europa de meest toonaangevende en onafhankelijke consumenten testorganisatie. Deze organisatie heeft als doel het helpen van consumenten door onpartijdige en objectieve informatie te verstrekken over resultaten van vergelijkende onderzoeken van goederen en services. Ze kopen (anoniem) producten, voeren onafhankelijk testen uit en geven resultaten die alleen gebaseerd zijn op objectieve bevindingen. De testen op autostoelen worden georganiseerd door de ADAC, ÖAMTC en TCS Stiftung samen met de Stiftung Warentest.

Hoe testen wij onze autostoelen? 

Als een van de enige autostoelen fabrikanten hebben wij eigen ultramoderne crash-test faciliteiten in o.a. Cholet, Frankrijk en Columbus, Illinois USA. Hierdoor kunnen wij veel meer dan het minimale verplichte aantal crashtest uitvoeren vanaf de vroege ontwikkeling van een autostoel tot de productiefase.

Lees meer over onze crashtesten