Ontmoet onze winnaars! STIWA 2021

Het onafhankelijke, Duitse testbureau Stiftung Warentest, test twee-jaarlijks autostoelen en kinderwagens. Zij kopen anoniem de producten, gebruiken onafhankelijke laboratoria voor de tests en publiceren de resultaten objectief. Ontdek hoe onze baby-autostoeltjes dit voorjaar 2021 zijn getest op veiligheid, gebruiksgemak en ergonomie.

TINCA & TINCA BASE – 4 STERREN

Ons Tinca baby autostoeltje uit de test gekomen met de score 'Goed' (1,8) wanneer deze geïnstallleerd met zowel de autogordel als met de Tinca Base (1,7). De Tinca is de veiligste babyautostoel in de 2021 Lente test en dat met een gewicht van maar 3.2 kg. Buiten dat, voldoet de Tinca aan de i-Size regelementen, zodat elke autrit veilig is.

MARBLE – 4 STERREN

De Marble is uit de test gekomen als 'Goed' (1,8) en is bekroond met 4 sterren op de ISOFIX basis. De Maxi-Cosi Marble is naast veilig, ook het beste in comfort voor je baby. De Marble is de meest veilige babyautostoel in de 2021 Lentetest met een bijna vlakke ligpostie (157°)!

Onze vorige winnaars

We voldoen altijd aan de hoogste staandaarden in de branche. Door de vele crash testen zorgen we ervoor dat jouw baby het meest veilige autostoeltje heeft. Onze autostoelen zijn meerdere malen bekroond en uitgeroepen tot veiligste in meerdere tests. Naast Tinca en Marble zijn ook onze baby-autostoeltjes Coral / Coral 360 meermaals bekroond en als beste beoordeeld op het gebied van veiligheid. Daarmee zijn het de beste baby-autostoeltjes.

CORAL – 4 STERREN

Coral, ons modulaire autostoeltje, is getest als 'Goed' (1,6) en een 4 sterren rating gekregen op algemeen gebied, met zelfs 5 STERREN op het gebied van veiligheid! Dat maakt het de BESTE IN DE KLASSE* wanneer je hem installeert met de FamilyFix3 base. Deze innovatieve autostoel biedt ultiem gemak voor jou, als ouder, met een geweldige score (1,7) op gebruiksgemak! *Klasse: autostoelen van 40-75 cm in deze test

 

Wat is de Stiftung Warentest?

De Stiftung Warentest is binnen Europa de meest toonaangevende en onafhankelijke consumenten test organisatie. Deze organisatie heeft als doel het helpen van consumenten door onpartijdige en objectieve informatie te verstrekken over resultaten van vergelijkende onderzoeken van goederen en services. Ze kopen (anoniem) producten, voeren onafhankelijk testen uit en geven resultaten die alleen gebaseerd zijn op objectieve resultaten. De testen op autostoelen worden georganiseerd door de ADAC, ÖAMTC en TCS Stiftung samen met de Stiftung Warentest.

 

Hoe worden onze autostoeltjes getest?

Wanneer je een van onze kinderautostoeltjes koopt, investeer je in jaren van onderzoek, ontwikkeling en testen. We controleren, onderzoeken en testen nieuwe materialen in laboratoria en we maken ook gebruik van onafhankelijke testcentra.

Lees meer over hoe onze producten worden getest