Ontmoet onze winnaars! STIWA 2022

Het onafhankelijke, Duitse testbureau Stiftung Warentest, test twee-jaarlijks autostoelen en kinderwagens. Zij kopen anoniem de producten, gebruiken onafhankelijke laboratoria voor de tests en publiceren de resultaten objectief. Ontdek hoe onze autostoeltjes zijn getest op veiligheid, gebruiksgemak en ergonomie.

TITAN PRO I-SIZE – 4 STERREN

Onze Titan Pro i-Size autostoel is uitgeroepen tot testwinnaar in de multi-age autostoel categorie (12 maanden tot 15 jaar) test van Stiftung Warentest en ADAC (herfst 2022). Het is getest als 'Goed' (2,5) en biedt de ultieme bescherming gedurende de hele kindertijd. Dit maakt onze autostoel voor meerdere leeftijden de veiligste i-Size verhoger! Het autostoeltje is ontworpen om de allerbeste bescherming, verbeterde veiligheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid te bieden. Gebouwd volgens de hogere i-Size veiligheidsnormen, biedt het superieure bescherming, en de nieuwste G-CELL technologie voegt een extra ingebouwde bescherming toe met verbeterde 3D schokabsorptie. 

MICA PRO ECO – 4 STERREN

Ons Mica Pro Eco autostoeltje is met de score 'Goed' (2,1) uit de autostoeltest van de Siftung Warentest en ADAC (mei 2022) gekomen. Daarmee is hij beste in zijn klasse* autostoeltjes, mét duurzame stoffen. Dit maakt de Mica Pro Eco niet alleen de meest veilige optie, maar ook het autostoeltje van de toekomst. Met 100% gerecyclede materialen, biedt de Mica Pro Eco een duurzamere toekomst. De perfecte combinatie van de beste comfort en veiligheid, met groene innovatie.

*In de baby/peuter autostoelcategorie

PEARL 360 & FAMILYFIX 360 BASE – 4 STERREN

Het Pearl 360 baby/peuter autostoeltje heeft ook geweldige resultaten behaald in de autostoeltest van de Stiftung Warentest en ADAC (mei 2022). De Pearl 360 is geclassificeerd als 'Goed' (2,1) in combinatie met de FamilyFix 360 basis, waarmee het de testwinnaar*. Dit maakt de Pearl 360 een van de veiligste autostoeltjes in zijn categorie met een eenvoudig draaibaar systeem. Je kunt de Pearl 360 zelfs met één hand én in elke ligstand draaien! Dat maakt dat de 360 Family de beste autostoeltjes zijn om jouw kindje te beschermen en met ze mee te groeien.

*In de baby/peuter autostoelcategorie

CABRIOFIX i-SIZE – 4 STERREN

De tijdloze klassieker van Maxi-Cosi, de CabrioFix i-Size, heeft ook een prijs* gepakt in de autostoeltest van de Stiftung Warentest en ADAC (mei 2022). Met een resultaat geclassificeerd als 'Goed' (1,7) - Beste in zijn klasse, garandeert ons autostoeltje de hoogste standaard op het gebied van veiligheid en comfort. Danzij zijn lichte gewicht, kun je zonder moeite overal heen reizen, terwijl je kindje altijd gegarandeerd veilig is.

*In de babyautostoelcategorie 

Onze vorige winnaars

We voldoen altijd aan de hoogste standaarden in de branche. Door de vele crash testen zorgen we ervoor dat jouw baby het meest veilige autostoeltje heeft. Onze autostoelen zijn meerdere malen bekroond en uitgeroepen tot veiligste in meerdere tests. Daarmee zijn het de beste autostoeltjes.

 

Wat is de Stiftung Warentest?

De Stiftung Warentest is binnen Europa de meest toonaangevende en onafhankelijke consumenten test organisatie. Deze organisatie heeft als doel het helpen van consumenten door onpartijdige en objectieve informatie te verstrekken over resultaten van vergelijkende onderzoeken van goederen en services. Ze kopen (anoniem) producten, voeren onafhankelijk testen uit en geven resultaten die alleen gebaseerd zijn op objectieve resultaten. De testen op autostoelen worden georganiseerd door de ADAC, ÖAMTC en TCS Stiftung samen met de Stiftung Warentest.

 

Hoe worden onze autostoeltjes getest?

Wanneer je een van onze kinderautostoeltjes koopt, investeer je in jaren van onderzoek, ontwikkeling en testen. We controleren, onderzoeken en testen nieuwe materialen in laboratoria en we maken ook gebruik van onafhankelijke testcentra.

Lees meer over hoe onze producten worden getest