Leona² Luxe

Award image
XL-comfort. XS-formaat.
0 - 4 Y
0 - 22 kg
€  479,99
Op voorraad

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Kenmerken

Luxe 3-in-1-reissysteem

De Leona² Luxe kan vanaf de geboorte worden gebruikt, dus je kunt meteen beginnen met samen de wereld te verkennen. Het slimme, luxe ontwerp kan worden gebruikt in combinatie met een compatibele reiswieg en baby-autozitje, in luxe uitvoering (beide apart verkrijgbaar).

Uiterst compact op te vouwen

De Leona² Luxe-kinderwagen biedt maximaal comfort in een uiterst compact formaat. Hij is superlicht, past in kleine ruimtes zoals de kofferbak van een taxi en maakt het leven in de stad gemakkelijk.

Groeit met je kind mee

De Leona² Luxe heeft een volledig verstelbare, omkeerbare zitting met geheugenknoppen en een in hoogte verstelbare rugleuning die past bij je opgroeiende kind, zodat je allebei comfortabel de stad kunt verkennen.

Grote lekbestendige wielen

Met grote, lekvrije wielen en superabsorberende vierwielvering kan de Leona² Luxe-kinderwagen alles aan wat de straten van de stad in petto hebben.

Productomschrijving

De Leona² Luxe is een speciale editie kinderwagen en maakt deel uit van onze Luxe collectie met premium en stijlvolle afwerking en stoffen. De ultracompacte Leona² Luxe-kinderwagen heeft het allemaal. Hij combineert maximaal comfort met een stadsvriendelijk formaat. Met zijn grotere lekbestendige wielen, superabsorberende vering, zeer comfortabele stoelen en een verlengde zonnekap, biedt Leona² Luxe het hoogste niveau van comfort. Hij is eenvoudig op te vouwen, heeft een omkeerbare zitting met in hoogte verstelbare rugleuning en kan worden gebruikt vanaf de geboorte tot 4 jaar.
Onderscheidingen
Eenvoudig in gebruik
De zeer compacte Maxi-Cosi Leona² Luxe-kinderwagen heeft het allemaal. Het combineert maximaal comfort met een stadsvriendelijk formaat. Met zijn grotere lekbestendige wielen, superabsorberende vering, zeer comfortabele stoelen en een verlengde zonnekap, biedt Leona² Luxe het hoogste niveau van comfort. Hij is gemakkelijk op te vouwen, heeft een omkeerbaar zitje met in hoogte verstelbare rugleuning en kan worden gecombineerd met compatibele reiswiegen en autostoeltjes (beide apart verkrijgbaar) om een luxe 3-in-1 reissysteem te creëren. Zo kunnen ouders op comfortabele wijze de stad verkennen met hun baby, vanaf de geboorte tot 4 jaar.
Leeftijdsgroep
Maxi-Cosi Leona² Luxe kan vanaf de geboorte worden gebruikt, dus je kunt meteen samen de stad verkennen. Het handige, luxe 3-in-1 reissysteem betekent dat het kan worden gebruikt in combinatie met een compatibele reiswieg en autostoeltje (beide apart verkrijgbaar); van onze luxe collectie, zodat je vanaf de eerste dag samen stijlvol kunt wandelen, rijden en verkennen. Dankzij het omkeerbare zitje dat in beide richtingen volledig achterover kan worden gekanteld, kan het worden gebruikt tot je kleintje 4 jaar oud is. Als je baby nog klein is, kun je ze plat leggen en met het gezicht naar jou toe laten liggen, en als ze nieuwsgieriger zijn, kun ze rechtop zetten en de wereld laten ontdekken terwijl ze naar voren kijken. Je kan de hoogte van de rugleuning gemakkelijk aanpassen aan je opgroeiende kind.
Comfortfuncties
De zeer compacte Maxi-Cosi Leona² Luxe-kinderwagen heeft het allemaal. Het combineert maximaal comfort met een stadsvriendelijk formaat. Oneffen trottoirs en grove bestrating- geen probleem. De zacht gevoerde zitting, schokabsorberende vering en voorwielvergrendeling laten elke wandeling vlotjes en uiterst comfortabel verlopen. Regen of zonneschijn, de uitschuifbare zonnekap met doorzichtig ventilatieraam en zonneklep houdt je baby bedekt. Een magnetisch quick-lock & easy-in harnas zorgt ervoor dat de baby comfortabel blijft zitten, dag na dag, rit na rit.
Gemaakt voor
De Maxi-Cosi Leona² Luxe wandelwagen is ontworpen om het gezinsleven in de stad te vergemakkelijken en biedt maximaal comfort in een ultra-compact formaat. Hij weegt slechts 8,8 kg, is gemakkelijk op te vouwen en past in kleine ruimtes, waardoor reizen in een drukke stad met kinderen makkelijk wordt. En als je op reis gaat, berg je de Leona² Luxe netjes op in een ultracompacte reistas (apart verkrijgbaar). Het bekroonde ontwerp van de Maxi-Cosi Leona kan vanaf de geboorte worden gebruikt en kan worden gecombineerd met compatibele reiswiegen en autostoeltjes uit onze luxe lijn (beide apart verkrijgbaar).

Compatibele producten

Zie in actie

Deel je Maxi-Cosi-momenten #myMaxiCosi

Vergelijk Leona² Luxe met andere modellen