Lila XP

Comfort buiten de gebaande paden - letterlijk
Vanaf de geboorte tot ca. 4 jaar
0 - 22 kg
€  549,00 Adviesprijs €  699,00
Op voorraad

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Kenmerken

Ruimte om te groeien

Het XXL stoeltje in de kinderwagen is meer dan een meter lang en is geschikt voor kinderen tot vier jaar.

Eenvoudig te manoeuvreren

Manoeuvreren is ongelooflijk eenvoudig: vergrendel of ontgrendel de voorste zwenkwielen met de Modulo-drive knoppen op het frame.

Grote mand

Inclusief XXL mand die groot genoeg is om alle reisbenodigdheden mee te nemen tot maximaal 10 kg.

Overwin elk terrein

All-terrainwielen en zachte vering zorgen voor ongekend comfortabele ritten op elk terrein.

Productomschrijving

'Wie zegt dat rijden op een ruig terrein oncomfortabel moet zijn? Dat is niet zo, met de Maxi-Cosi LilaXP. Met zijn all-terrain wielen, zachte vering en eenvoudige 'modulo-drive' voorwielen, is de LilaXP bekroond tot beste kinderwagen in zijn klasse door de Duitse Stiftung Warentest (STIWA). Manouvreer elk oppervlak met de kinderwagen die jou meeneemt naar plekken waar andere kinderwagens niet konden komen, terwijl je kleintje geniet van optimaal comfort.

Kinderwagen voor buiten

De Maxi-Cosi Lila XP is geschikt vanaf de geboorte tot 4 jaar en biedt comfort buiten de gebaande paden - letterlijk! Je kunt de kinderwagen moeiteloos op elke ondergrond manoeuvreren dankzij de all-terrainwielen en zachte vering aan voor- en achterkant. Gebruik het unieke Modulo-drive systeem om de zwenkwielen aan de voorzijde zonder te bukken of te stoppen direct te vergrendelen of ontgrendelen. De Lila XP neemt je mee naar plekken waar andere kinderwagens niet komen, zonder dat dit ten koste gaat van het comfort van je kindje.

Het omkeerbare warmte-regulerende matras is heerlijk knus en warm in de winter en koel in de zomer. De verstelbare voetensteun en het beschermende UV50 zonnescherm met geïntegreerde nap keeper bieden je kleine comfort tijdens wandelingen en dutjes. De all-terrainkinderwagen is niet alleen comfortabel voor baby's, maar ook voor ouders. Geniet van de XXL mand die groot genoeg is om alle reisbenodigdheden mee te nemen tot maximaal 10 kg. De Lila XP beschikt over handige vakken om persoonlijke eigendommen in op te bergen of een regenscherm om kleintjes droog te houden.

Vind jij duurzaamheid belangrijk? De kinderwagen heeft een XXL stoeltje met een lengte van meer dan een meter, zodat kleintjes er tot hun vierde jaar gebruik van kunnen maken. Gebruik de grootste reiswieg die Maxi-Cosi momenteel heeft, de Oria XXL, om de kinderwagen eenvoudig om te toveren naar de meest comfortabele all-terrainkinderwagen die er is.

Comfort

De Lila XP biedt je kleintje gegarandeerd comfort, ook tijdens wandelingen op ruw terrein! We hebben de all-terrainwielen en de zachte vering ontworpen om te zorgen dat je kleintje altijd comfortabel is. Ook op ruw terrein. Onze Lila XP is een uitzonderlijk comfortabele kinderwagen met een omkeerbaar warmte-regulerend matras om je kleine warm te houden in de winter en koel in de zomer.

De verstelbare voetensteun groeit mee met je baby en het beschermende UV50 zonnescherm met geïntegreerde nap keeper zorgt voor een knusse sfeer en biedt bescherming tegen externe factoren. De Lila XP heeft daarnaast een zeer groot stoeltje waarin je kleine heerlijk knus en comfortabel kan zitten tot 4 jaar oud. Te gebruiken vanaf de geboorte dankzij de vlakke ligstand! Terwijl jij en je kleine avonturier de wereld ontdekken, zorgen wij op elk terrein voor comfort! Comfort buiten de gebaande paden - letterlijk

Lila XP, voor comfort buiten de gebaande paden - letterlijk.

De all-terrainwielen en zachte vering zorgen voor ongekend comfortabele ritten, op elk terrein! We hebben de Modulo-drive knoppen op het frame ontworpen voor nog meer wendbaarheid! Je hoeft je onderweg geen zorgen te maken over het opbergen van je spullen: de Lila XP heeft een zeer grote mand waarin alle benodigdheden passen, tot maximaal 10 kg. Kleine kinderen worden snel groot! Onze unieke kinderwagen heeft echter een XXL stoeltje van een meter lang dat geschikt is voor kinderen tot 4 jaar. De verstelbare voetensteun groeit mee in het tempo van je kleine.

Op zoek naar een kinderwagen voor buiten die optimaal comfort biedt? De Lila XP voldoet aan je eisen door kenmerken voor buiten te combineren met gebruiksgemak en fantastisch comfort! Het omkeerbare warmte-regulerende matras houdt baby's warm in de winter en koel in de zomer. Het beschermende UV50 zonnescherm met geïntegreerde nap keeper zorgt voor comfort tijdens wandelingen en dutjes ... onder alle omstandigheden! Je kinderwagen is bovendien eenvoudig met één hand op te vouwen, je andere hand houd je vrij.

Onderscheidingen

Compatibele producten

Zie in actie

Deel je Maxi-Cosi-momenten #myMaxiCosi