Clean 3-in-1-luchtreiniger

Eenvoudig ademen, gezond slapen
0 M
€  89,99
Op voorraad

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Kenmerken

3 functies, 1 apparaat

Naast het zuiveren van de lucht bevat de Maxi-Cosi Clean ook een nachtlampje en een luidspreker die 4 rustgevende geluiden afspeelt om je baby te ondersteunen bij een goede nachtrust.

Luchtfiltering

De Maxi-Cosi Clean verwijdert met HEPA 13-filters zichtbare stof, allergenen en zwevende deeltjes voor 99,97% uit de lucht in de kinderkamer.

Dagelijks gemak

Met behulp van de Connected Home-app en de bijbehorende apparaten kun je heel eenvoudig persoonlijke routines instellen om je baby te kalmeren en te troosten.

Ontworpen voor moderne interieurs

Ontworpen met de elegantie van een modern interieur in gedachten, gebruikmakend van natuurlijke kleuren en strakke, minimale lijnen.

Productomschrijving

De Clean 3-in-1-luchtreiniger zorgt ervoor dat de lucht binnenshuis die je kleintje inademt dag en nacht schoon blijft. Door het gebruik van het hoogwaardige HEPA 13-filter verwijdert de Maxi-Cosi Clean 99,97% van stof, pollen en in de lucht zwevende deeltjes. Met het verstelbare nachtlampje en de 4 kalmerende geluiden die de Clean afspeelt, kun je een rustgevende sfeer in de kinderkamer creëren voor het slapengaan. Elk van deze drie functies kan overal worden bediend met de Maxi-Cosi Connected Home-app.
Altijd verbonden. Altijd samen
Maxi-Cosi Connected Home is een geïntegreerd ecosysteem van kinderkamerproducten dat jou de controle geeft en je baby tegelijkertijd comfort en veiligheid biedt. Naast de Clean 3-in-1-luchtreiniger bestaat het Connected Home-assortiment ook uit een babyfoon, een nachtlampje en nog veel meer rustgevende oplossingen. De Maxi-Cosi Clean 3-in-1-luchtreiniger bevat hoogwaardige luchtfiltratie, een nachtlampje en rustgevende geluiden om een atmosfeer te creëren die bevorderlijk is voor een goede nachtrust van je kleintje. Deze functies bedien je via de intuïtieve Connected Home-app.
Ontwerp
De Clean 3-in-1-luchtreiniger is ontworpen voor een modern interieur. Het ontwerp is een aanvulling op je interieur en past naadloos in je ruimte. Er zijn natuurlijke en onopvallende kleuren gebruikt om ervoor te zorgen dat de Maxi-Cosi Clean nooit misstaat. Als je in de kinderkamer een kalmerende en rustgevende sfeer wilt oproepen, kan de Clean 3-in-1-luchtreiniger je helpen om dat te bewerkstelligen. Het apparaat reinigt continu de lucht en geeft zachte verlichting en rustgevende geluiden terwijl je kleintje slaapt.
Geavanceerde intelligentie
De Clean 3-in-1-luchtreiniger benut geavanceerde technologie om te voorzien in de behoeften van je gezin. Naarmate je gezin groeit en behoeften veranderen, kan ook de manier waarop je het apparaat gebruikt veranderen. Met de slaaptimer kun je geavanceerde, persoonlijke routines creëren die perfect bij de zo belangrijke nachtroutine van je baby passen. En met de nieuwste HEPA 13-filters verwijdert de luchtzuiveringstechnologie van de Clean ongewenste deeltjes in de lucht voor 99,97%.
Gebruiksvriendelijk
Je slapende baby schone lucht geven hoeft niet ingewikkeld te zijn. De Clean-luchtreiniger maakt het eenvoudig met een intuïtieve aanpak waardoor de keuze in jouw handen ligt. Elk van de drie functies van de Clean-luchtreiniger kun je op het apparaat zelf of met de Maxi-Cosi Connected Home-app bedienen. Ook kun je met Alexa of Google Assistant spraakbediening gebruiken als je dat eenvoudiger vindt. Dus of je nu snel een routine wilt veranderen of gewoon het apparaat wilt aanzetten, het kan niet eenvoudiger.

Connected Home

Eén app. Volledige controle.

Verbonden kinderkamer

Slim en eenvoudig

Modern minimalistisch ontwerp

Ontdek meer
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smart.maxicosi https://appstore.com/maxicosiconnectedhome/

Connected Home

Download de app hier

Download de app hier

Scan om de Maxi-Cosi app te downloaden Connected Home

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smart.maxicosi https://appstore.com/maxicosiconnectedhome/

Eén app. Volledige controle.

Alle Connected Home producten worden bediend met een enkele app, voor eenvoudig dagelijks gebruik en gemoedsrust.

Verbonden kinderkamer

Stel persoonlijke routines in & pas schema's aan die naadloos aansluiten op je gezinsleven, met geavanceerde domotica voor een reeks slimme producten die met elkaar communiceren.

Slim en eenvoudig

De app is eenvoudig, intuïtief en gebruikersvriendelijk en is ontworpen door ouders, voor ouders.

Modern minimalistisch ontwerp

Slim. Zintuiglijk. Stijlvol. Ontworpen met minimale strakke lijnen en zachte natuurlijke kleuren als aanvulling op moderne interieurs.
Ontdek meer

Zie in actie

Deel je Maxi-Cosi-momenten #myMaxiCosi

Vergelijk Clean 3-in-1-luchtreiniger met andere modellen