Iris Reiswieg

Slapen op topniveau
0 - 3 Y
0 - 15 kg
€  179,99 Adviesprijs €  189,99
Op voorraad

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Kenmerken

Op en neer

De Iris-reiswieg kan in twee hoogtes worden gezet: hoog voor baby’s en lager voor peuters.

Altijd klaar om te gaan

De Iris kan compact worden opgevouwen en weegt minder dan zes kilo.

Knus slapen

Op Iris’ extra comfortabele matras valt je kleintje zo in slaap.

Een feest voor het oog

Dankzij de luxe afwerking en elegante kleuren is de Iris een van de mooiste reiswiegen die je kunt vinden.

Productomschrijving

Als ouder wil je je kleintje de wereld laten zien. De Maxi-Cosi Iris-reiswieg maakt het makkelijker dan ooit om je kindje mee te nemen. Of je nu met je baby of peuter op reis bent of bij iemand logeert: je kunt de opvouwbare reiswieg aan je behoeften aanpassen door de matrasbasis omhoog of omlaag te zetten.

De perfecte reisgenoot

Ga je ergens logeren of langer op vakantie? Wat je ook van plan bent, de compacte Iris-reiswieg is de ideale reisgenoot. De reiswieg kan makkelijk worden op- en uitgevouwen en wordt geleverd met een transporttas. De Iris-reiswieg weegt minder dan zes kilo en kan supercompact worden opgevouwen, dus je kunt hem overal mee naartoe nemen!

Comfort

De Iris-reiswieg en matras kunnen in twee hoogtestanden worden gezet. In de hoge stand (0-9 kg) kun je je baby eenvoudig even neerleggen om te slapen. En als je baby wakker wordt, kun je hem snel even oppakken en knuffelen, zonder dat je ver hoeft te bukken. Zodra je kleintje leert zitten, zet je het matras in de laagste stand (0-15 kg) om je reiswieg voor baby’s in een reiswieg voor peuters te veranderen. De hoge zijkanten van de Iris zorgen dat je peuter er niet uit kan klimmen, en dankzij de netstof aan de zijkanten van de reiswieg kun je je kleintje in het oog houden.

Bovendien zorgt de extra comfortabele matras ervoor dat je kleintje zo in slaap valt. Of je baby nu een middagdutje doet of de hele nacht slaapt: hij zal zich overal in de wolken voelen!

Slapen op topniveau

De compacte Iris-reiswieg biedt de beste combinatie van comfort voor je kleintje en gemak voor jou als ouder, waar je hem ook naar meeneemt. Omdat de reiswieg in hoogte verstelbaar is, hoef je nooit heel laag te bukken om je baby neer te leggen, maar is hij ook veilig voor peuters als je de Iris in de lage stand zet.

Als je buitenshuis of op avontuur bent, hoef je geen concessies aan de stijl te doen. De compacte Iris-reiswieg is het mooiste reiswiegje dat er te vinden is. De reiswieg is in twee elegante kleuren verkrijgbaar: Essential Grey en Essential Graphite, allebei met luxe afwerking met houteffect. Omdat we weten hoe moeilijk het met kinderen is om de dingen die je de hele dag bij je hebt mooi te houden, kan de bekleding van de Iris-reiswieg worden verwijderd en in de wasmachine worden gewassen.

Zie in actie

Deel je Maxi-Cosi-momenten #myMaxiCosi

Vergelijk Iris Reiswieg met andere modellen