See Babyfoon

Award image
Altijd zicht, altijd samen
0 M
€  89,99 Adviesprijs €  89,99
Op voorraad

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Kenmerken

24/7 gemoedsrust

Mis geen enkel moment. Bekijk HD-livestreams van 1080p in je hand en houd je baby altijd goed in de gaten met dag- en nachtzicht en op afstand bedienbaar pannen, kantelen en zoomen.

Alledaags gemak

Via de app kun je geavanceerde gepersonaliseerde routines instellen en op afstand pannen, kantelen en zoomen, kalmerende geluiden of temperatuur- en vochtigheidsniveaus instellen.

Rustgevend

Je kunt allerlei verschillende slaapliedjes of rustgevende witte ruisgeluiden programmeren om je kleintje te troosten en te kalmeren, zodat je zelf ook gerust kunt zijn.

Modern minimalistisch ontwerp

De stijlvolle See Babyfoon is met zijn minimalistische strakke lijnen en zachte, natuurlijke kleuren ontworpen als aanvulling op moderne interieurs.

Productomschrijving

Als de See Babyfoon is verbonden met je telefoon, kun je gerust zijn dat je baby altijd veilig is en comfortabel slaapt. Houd je kleintje altijd goed in de gaten met dag- en nachtzicht en mis geen moment of glimlach dankzij HD-livestreams en op afstand bedienbaar pannen, kantelen en zoomen. Streamen is veilig, want de gegevens zijn volledig versleuteld zodat de momenten met je gezin privé blijven. Je kunt je ontspannen omdat je weet dat je via de app van elke beweging, elk geluid en elke verandering in temperatuur of luchtvochtigheid op de hoogte wordt gehouden.
Onderscheidingen
Slimme kinderkamer
Connected Home is een stijlvolle lijn van slimme kinderkamerproducten met sensoren die via één eenvoudig te gebruiken app met elkaar in verbinding staan. Het assortiment bestaat uit meerdere producten die met elkaar kunnen samenwerken. De slimme technologie is ontworpen om over je baby te waken, om je baby te troosten en te kalmeren om jou zo een gerust gevoel te geven. Elk geavanceerd product zit vol met geautomatiseerde routines en gepersonaliseerde functies die je zelf kunt programmeren en aanpassen aan de levensstijl van je gezin. Een reeks slimme sensoren laat de Connected Home-producten naadloos met elkaar samenwerken. Wanneer de See Babyfoon bijvoorbeeld merkt dat je baby wakker wordt, kan hij automatisch de Soothe Licht&Geluid aanzetten om je baby te troosten. Met de Connected Home-app van Maxi-Cosi kun je 24/7 dicht bij je baby blijven, zodat je er zeker van bent dat je kleintje altijd veilig, comfortabel en rustig is. Een internetverbinding van 2,4 GHz via Wi-Fi is vereist om dit product in de Maxi-Cosi Connected Home-app in te stellen.
Ontwerp
De See Babyfoon van Maxi-Cosi is ontworpen als aanvulling op stijlvolle, moderne interieurs. De strakke, minimalistische lijnen, de gebogen randen en de zachte, subtiele natuurlijke kleuren passen esthetisch perfect in een kinderkamer en scheppen een kalmerende, rustgevende omgeving waarin je baby rustig en comfortabel kan slapen. De See Babyfoon kan aan de muur worden bevestigd en naar beneden op je baby worden gericht of op ooghoogte tegenover je baby worden neergezet, zodat hij je kind altijd goed in de gaten kan houden.
Geavanceerde intelligentie
De See Babyfoon beschikt over geavanceerde slimme technologie. Je hebt waar je ook bent de mogelijkheid om op de hoogte te worden gehouden van elke beweging, elk geluid en elke verandering in de temperatuur of luchtvochtig in de kinderkamer. Een reeks slimme sensoren laat de Connected Home-producten naadloos met elkaar samenwerken. Wanneer de See Babyfoon bijvoorbeeld merkt dat je baby wakker wordt, kan hij automatisch de Soothe Licht&Geluid aanzetten om je kleintje te troosten. Alles kan worden bediend met de Connected Home-app of met spraakbediening via Alexa en Google Assistant.
Eenvoudig in gebruik
Nog nooit was het zó eenvoudig om gemoedsrust te verkrijgen. De See Babyfoon stelt je gerust dat je baby altijd veilig en comfortabel slaapt. Dankzij HD-livestreams in je hand kun je je kleintje overal en altijd goed in de gaten houden met dag- en nachtzicht en op afstand bedienbaar pan, tilt en zoom. Je kunt het laten horen van een selectie van rustgevende slaapliedjes en witte ruisgeluiden programmeren om ervoor te zorgen dat je baby altijd ontspannen is. Daarbij biedt praten in twee richtingen je de mogelijkheid om je kleintje met je stem te troosten totdat je in de kinderkamer komt. Met één druk op de handige 'belknop' op de monitor krijg je direct verbinding met een aangesloten mobiele telefoon. Je kunt screenshots maken om met vrienden en familie te delen en een SD-kaart* of een abonnement op een cloudservice gebruiken om al je foto´s en video's op te slaan, zodat niemand een glimlach of een moment hoeft te missen.

Connected Home

Eén app. Volledige controle.

Verbonden kinderkamer

Slim en eenvoudig

Modern minimalistisch ontwerp

Ontdek meer
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smart.maxicosi https://appstore.com/maxicosiconnectedhome/

Connected Home

Download de app hier

Download de app hier

Scan om de Maxi-Cosi app te downloaden Connected Home

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smart.maxicosi https://appstore.com/maxicosiconnectedhome/

Eén app. Volledige controle.

Alle Connected Home producten worden bediend met een enkele app, voor eenvoudig dagelijks gebruik en gemoedsrust.

Verbonden kinderkamer

Stel persoonlijke routines in & pas schema's aan die naadloos aansluiten op je gezinsleven, met geavanceerde domotica voor een reeks slimme producten die met elkaar communiceren.

Slim en eenvoudig

De app is eenvoudig, intuïtief en gebruikersvriendelijk en is ontworpen door ouders, voor ouders.

Modern minimalistisch ontwerp

Slim. Zintuiglijk. Stijlvol. Ontworpen met minimale strakke lijnen en zachte natuurlijke kleuren als aanvulling op moderne interieurs.
Ontdek meer

Compatibele producten

Zie in actie

Deel je Maxi-Cosi-momenten #myMaxiCosi