Veiligheidsawards voor Maxi-Cosi autostoelen!

Alle testresultaten op een rijtje

Ontmoet onze winnaars!

Onze autostoelen doen het goed! Bekijk hieronder welke Maxi-Cosi autostoelen een goede score hebben gekregen en welke testwinnaars zijn in de onafhankelijke Stiftung Warentest.
Compound-image-rich-text-800x550px-Product-Winners-Jade-MC

JADE - TEST WINNAAR

Onze veilige en comfortabele Jade reiswieg is als Beste Getest door de  Consumentenbond, ANWB, Test Aankoop & Test Achats. Ook Duitse zusterorganisatie STIWA geeft de Jade, in combinatie met de 3wayFix base, een 'Very good' (1,5).

Compound-image-rich-text-800x550px-Product-Winners-Pebble-Pro-MC

4 STERREN VOOR DE PEBBLE PRO

De Pebble Pro is als 'Goed' getest door de Consumentenbond, ANWB, Test Aankoop & Test Achats. Ook Duitse zusterorganisatie STIWA geeft de Pebble Pro een 'Good' (1,8) bij gebruik van zowel gordel als 3wayFix base. Wist je dat al 50 miljoen baby's hun eerste ritje naar huis hebben gemaakt in een Maxi-Cosi baby autostoel? Dit maakt de Maxi-Cosi baby autostoel de favoriet van velen, nu onderstreept met een 4 sterren veiligheidsscore.  

Compound-image-rich-text-800x550px-Product-Winners-Pearl-Pro-iSize-3wayFix-MC

4 STERREN VOOR DE PEARL PRO

De Pearl Pro i-Size is als 'Goed' getest (2,3) in combinatie met de 3wayFix base. Deze peuter autostoel die achter- en voorwaarts geplaatst kan worden heeft een 4 sterren veiligheidsscore ontvangen van alle gerenomeerde Nederlandse, Vlaamse en Waalse consumentenorganisaties. 

Wat is de Stiftung Warentest?

De Stiftung Warentest is binnen Europa de meest toonaangevende en onafhankelijke consumenten testorganisatie. Deze organisatie heeft als doel het helpen van consumenten door onpartijdige en objectieve informatie te verstrekken over resultaten van vergelijkende onderzoeken van goederen en services. Ze kopen (anoniem) producten, voeren onafhankelijk testen uit en geven resultaten die alleen gebaseerd zijn op objectieve bevindingen. De testen op autostoelen worden georganiseerd door de ADAC, ÖAMTC en TCS Stiftung samen met de Stiftung Warentest.

Hoe testen wij onze autostoelen? 

Als een van de enige autostoelen fabrikanten hebben wij eigen ultramoderne crash-test faciliteiten in o.a. Cholet, Frankrijk en Columbus, Illinois USA. Hierdoor kunnen wij veel meer dan het minimale verplichte aantal crashtest uitvoeren vanaf de vroege ontwikkeling van een autostoel tot de productiefase.

Lees meer over onze crashtesten

Deel jouw foto's met onze winnaars

Deel het met hashtag #carseatparty