Axiss

Het draaibare autostoeltje voor peuters
9 M - 4 Y
9 - 18 kg
€  127,20 Adviesprijs €  229,00
Op voorraad
Zie refurbished vanaf €  127,20

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Kenmerken

Eenvoudig naar je toe te draaien

Het Axiss autostoeltje draait 90° graden linksom of rechtsom naar de deur toe, zodat de peuter eenvoudig in en uit de stoel getild kan worden

Meerdere zit- en slaapstanden

8 eenvoudig in te stellen en comfortabele zit- en slaapstanden

Gordelspanner

De gordelspanner trekt de autogordel strak voor extra stevige bevestiging

Gelijktijdig verstellen van gordel en hoofdsteun

Groeit mee met je kind: Gelijktijdig afstellen van veiligheidsgordel en hoofdsteun

Productomschrijving

Je kind in zijn autostoeltje krijgen wordt moeilijker naarmate ze groeien. Gelukkig draait onze Maxi-Cosi Axiss naar je toe, waardoor je je kindje gemakkelijk in het zitje kunt plaatsen. De unieke veiligheidsgordel en spanner zorgen ervoor dat het autostoeltje stevig vastzit.

Installatie

Op zoek naar een draaiend peuterzitje dat je kunt installeren met de veiligheidsgordel van je auto? Dan is de Maxi-Cosi Axiss echt iets voor jou! Het gordelriemsysteem van de Axiss-peuterstoel legt precies uit hoe de autostoel in je auto moet worden geïnstalleerd. De extra gordelspanner zorgt ervoor dat de autogordel extra veilig is. Op die manier is een correcte installatie verzekerd. Raadpleeg onze gebruikershandleiding voor meer informatie over de installatie ervan.

Omdat het autostoeltje voor peuters veilig is bevestigd met de autogordel past het in de meeste auto's.

Veiligheid

Bij Maxi-Cosi hebben we meer dan 50 miljoen baby's uit het ziekenhuis naar huis gebracht. Als toonaangevend specialist in mobiliteit van kinderen is de veiligheid van je kindje onze topprioriteit. Onze intuïtieve en innovatieve autostoeltjes voor peuters beschermen je peuter en zorgen dat heel het gezin veilig de toekomst tegemoet rijdt.

Onze veilige Axiss-autostoel vermindert het risico op letsel omdat die is uitgerust met een zijdelings beschermingssysteem. In het geval van een zijwaartse botsing absorbeert het SPS (Side Protection System) van Maxi-Cosi Axiss de kracht van de impact en beschermt het je kind tegen letsels.

90° draaibaar autostoeltje voor peuters

Wat vooral uniek is aan de Maxi-Cosi Axiss is dat het, eenmaal geïnstalleerd, uiterst eenvoudig te gebruiken is. Het autostoeltje voor peuters draait 90 ° naar je toe zodat je je kindje makkelijk in het zitje kunt plaatsen en het veiligheidsharnas kunt vastmaken.

Hoe snel je kleine peuter ook groeit, Axiss groeit mee. Omdat het veiligheidsharnas en de hoofdsteun gelijktijdig aangepast worden, zorgt Axiss dat je kind er altijd perfect in past. Axiss heeft bovendien 8 ligposities, van rechtop zittend tot slapend, om je kindje ten allen tijde van comfort te voorzien.

Verwijderbare hoes

Snacks of drankjes eindigen niet altijd waar ze moeten zijn als we met de auto reizen. Je kindje kan ook autoziek worden. Daarom kan de autostoelhoes van onze Maxi-Cosi gemakkelijk worden verwijderd en gewassen in de wasmachine.

Onderscheidingen
Axiss

Deel je Maxi-Cosi-momenten #myMaxiCosi

Vergelijk Axiss met andere modellen