360 Family

FamilyFix 360

Unieke met één hand 360° roterende base om je kindje snel en eenvoudig in het autostoeltje te plaatsen
Vanaf de geboorte tot ca. 4 jaar
Van 40 tot 105 cm
0 - 17,5 kg
€  259,99
Op voorraad

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Productomschrijving

We begrijpen dat kinderen snel opgroeien. Daarom hebben we de unieke 360 Family ontworpen. Dit nieuwe roterende autostoelsysteem, bestaat uit een roterende FamilyFix 360-base en de bijbehorende Pebble 360 en Pearl 360 autostoeltjes, om je baby vanaf de geboorte tot 4 jaar in te vervoeren!

De Maxi-Cosi FamilyFix 360-base is zo gemaakt dat je de Maxi-Cosi Pebble 360, Maxi-Cosi Pearl 360 en onze Maxi-Cosi Coral 360 er snel en makkelijk op vastzet. En je kunt het allemaal doen zonder voorover te buigen en je rug te belasten.

INSTALLATION

Onze FamilyFix 360 basis is voorzien van ISOFIX-connectoren en een steunpoot voor de veiligste, gemakkelijkste en snelste manier om je autostoelen te installeren. Volg de stappen in onze gebruikershandleiding om alles correct aan te brengen.

Na het installeren, kunt je de Maxi-Cosi FamilyFix 360 in de auto laten en de Maxi-Cosi-autostoeltjes met Click & Go eenvoudig vastklikken. Dankzij de 360-rotatiehendel van de base kan een 360°-autostoeltje soepel en gemakkelijk met één hand worden gedraaid, perfect voor drukke ouders die hun handen vol hebben. FlexiSpin-technologie zorgt ervoor dat de base in elke ligstand kan roteren.

SAFETY

Visuele indicatoren op de base en audiofeedback laten weten of het autostoeltje correct is geïnstalleerd en de TravelSafe Rotation Control geeft gemoedsrust, in de wetenschap dat je kindje achterwaarts gericht reist tot circa 15 maanden.

De Maxi-Cosi FamilyFix 360 voldoet aan de i-Size-standaard, want naar achteren gericht reizen is mogelijk tot circa 4 jaar, voor extra hoofd- en nekbescherming.

Ons nieuwe roterende autostoelsysteem is ontworpen voor langdurig gebruik. Je kunt je baby vanaf de geboorte tot 4 jaar veilig vervoeren! De compatibele 360°-autostoeltjes zijn zo eenvoudig te draaien dat je het zelfs met één hand kunt doen.

Compatibele producten

Zie in actie

Deel je Maxi-Cosi-momenten #myMaxiCosi