Pearl 360

Award image
Uniek 360° draaibaar baby-/peuterautostoeltje voor jarenlang comfort en veiligheid, terwijl jouw kindje groeit
0 - 4 Y
40 - 105 cm
0 - 17,5 kg
€  399,99
Op voorraad

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Kenmerken

Intuïtieve FlexiSpin-rotatie met één hand

De FamilyFix 360-base heeft een slim ingebouwd rotatiesysteem, zodat de Pearl 360 autostoel gemakkelijk met één hand kan worden gedraaid.

ClimaFlow voor comfortabele temperatuurregeling

Speciale ClimaFlow-panelen, ademend schuim en de bekleding zorgen voor een comfortabele luchtcirculatie om te waarborgen dat je kind altijd de juiste temperatuur heeft.

Easy-in-harnas

Dankzij het Easy-in-harnas kun je je baby supersnel en probleemloos in en uit de auto tillen. Daar hoef je je dus geen zorgen over te maken.

G-CELL-technologie voor zijwaartse bescherming

Om de veiligheid van je kindje te garanderen, is de Pearl 360 voor extra ingebouwde bescherming voorzien van innovatieve G-CELL-technologie voor bescherming bij zijdelingse botsingen.

Productomschrijving

De Pearl 360 maakt deel uit van de 360 Family en kan gebruikt worden vanaf de geboorte tot 4 jaar. Een perfect comfortabel en veilig roterend autostoeltje dat gemaakt is voor langdurig gebruik. Dankzij de 360-rotatiehendel op de FamilyFix 360 base (apart verkocht) kan de Pearl 360 soepel en gemakkelijk in elke ligpositie worden gedraaid.

Supergemakkelijk voor jou, supercomfortabel voor je baby. Een knusse inleg vanaf de geboorte houdt jouw pasgeborene behaaglijk en als je kleintje niet meer zo klein is, biedt de Maxi-Cosi Pearl 360 ruimte om te groeien met een extra ruim zitje.

INSTALLATIE

De Maxi-Cosi Pearl 360 kan worden gebruikt als een draaibaar baby-autostoeltje in combinatie met de FamilyFix 360-base (apart verkocht). Onze FamilyFix 360-base is uitgerust met ISOFIX-aansluitingen en een steunpoot voor de veiligste, gemakkelijkste en snelste manier om je autostoeltje te installeren.

De FamilyFix 360-base heeft een slim ingebouwd draaisysteem waarmee het Maxi-Cosi Pearl 360-autostoeltje gemakkelijk met slechts één hand kan worden gedraaid. Rotatie is mogelijk in elke ligstand, aangezien dit stoeltje meerdere slaapstanden heeft voor comfortabele reizen. Op deze manier is het plaatsen van uw kind in een autostoeltje nog nooit zo eenvoudig geweest! De Pearl 360 kan worden gebruikt in de achterwaarts gerichte of in de voorwaarts gerichte positie. Volg de stappen in onze gebruiksaanwijzing om het zitje correct in uw auto te installeren.

VEILIGHEID

Er zijn al meer dan 50 miljoen baby's naar huis gegaan vanuit het ziekenhuis met behulp van Maxi-Cosi. Voor ons is de veiligheid van jouw kind de hoogste prioriteit. De Maxi-Cosi Pearl 360 is goedgekeurd volgens de nieuwste Europese veiligheidsnorm i-Size (R129/03).

Het veiligheidstuigje en de hoogte van de hoofdsteun van de Pearl 360 zijn gemakkelijk te verstellen om jouw opgroeiende kindje de beste pasvorm te bieden. Ontworpen met ClimaFlow stoffen en extra beschermende G-CELL zijdelingse bescherming, biedt deze unieke 360 familie jarenlang comfort en groeit met uw gezin mee!

Onderscheidingen

Compatibele producten

Zie in actie

Deel je Maxi-Cosi-momenten #myMaxiCosi

Vergelijk Pearl 360 met andere modellen