Creëer zelf je kinderwagen reissysteem

Kies de kinderwagen die bij je past

Ben je op zoek naar een kinderwagen- en reissysteem dat ideaal is voor je kindje en ook perfect aansluit bij jouw eigen stijl en smaak? Stel zelf een mooie combinatie samen uit de brede en gevarieerde collectie van Maxi-Cosi.

Wat zo ideaal is aan de Maxi-Cosi collectie is dat je elke baby autostoel en kinderwagenbak kunt vastklikken op elke kinderwagen. Zo kun je dus volop mixen & matchen. Kies uit trendy en klassieke kleuren en ontwerpen om precies de set samen te stellen die bij jou past.

Houd je van heldere, vrolijke kleuren? Van stof die lekker aanvoelt? En die ook nog eens praktisch is in het gebruik? Maxi-Cosi maakt het nóg leuker om je kind mee op reis te nemen.

Hieronder een paar tips om je te helpen met het samenstellen van je eigen reissysteem.

Elegante, rustgevende én sprekende kleuren

Van praktische, stijlvolle donkere kleuren tot opvallend vrolijke tinten... combineer en varieer voor een reissysteem in je eigen stijl.

Donkergekleurde stoffen hebben een stijlvolle uitstraling. Je kunt ze eventueel combineren met vrolijke tinten die passen bij je persoonlijkheid. Of juist met pasteltinten voor een rustgevende uitstraling.

Een reissysteem dat bij jou past

Je hebt zelf waarschijnlijk al een goed idee van hoe je je kinderkamer wilt inrichten. Maar heb je al nagedacht over de stijl van jouw kinderwagen en wat je verder nodig hebt voor onderweg? Wat je smaak ook is, wij hebben de kleuren die bij je passen.

Durf te combineren

Misschien houd jij van felle kleuren, maar is je partner meer van de donkere tinten. Met Maxi-Cosi kun je naar hartenlust mixen voor een geheel eigen combinatie, speciaal voor jullie gezin.

Accessoires toevoegen

Een parasol in een contrasterende kleur, of een voetenzak met nét een afwijkend tintje geeft de finishing touch aan een stijlvol reissysteem.

Kies een reissysteem in je eigen unieke stijl