Adorra²

Award image
Comfort. Opnieuw ontworpen.
0 - 4 Y
0 - 22 kg
€  499,99 Adviesprijs €  499,99
Op voorraad

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Kenmerken

Regelt de luchtstroom

Comfort, wat voor weer het ook is. De ademende stof van de Adorra² helpt de temperatuur van je baby te reguleren, of het nu waait, sneeuwt of heet is.

Schokabsorberende wielen

Dankzij de wielen van twee materialen kun je je comfortabel over verschillende ondergronden verplaatsen; mobiliteit voor jou en een ononderbroken slaap voor je kind.

XXL boodschappenmand

Als je één boodschap gaat doen en toch met tien dingen terugkomt, is dat met de XXL boodschappenmand voor 5 kg van de Adorra² geen enkel probleem.

Magische gordel

Maak je kleine met het magnetische snelsluitharnas zo snel vast dat het wel magie lijkt.

Productomschrijving

Laten we eerlijk zijn. Als ouder stop je nooit. Als je altijd onderweg bent, heb je een wendbare kinderwagen nodig die het gezinsleven aankan. Daarom hebben we de populairste kinderwagen opnieuw vormgegeven en volgestopt met nog meer familie-proof functies: de Maxi-Cosi Adorra².

Comfortabele, opnieuw ontworpen kinderwagen

De Maxi-Cosi Adorra²-kinderwagen combineert comfort en gemak, maar heeft nog veel meer te bieden. De nieuw ontworpen versie van onze populairste kinderwagen is geschikt voor het zware gezinsleven en supercomfortabel.

Zon, wind of sneeuw? Kom maar op! De Adorra² heeft een supergevoerde zitting die je kleintje met ademende stof omhult om je kind het hele jaar door koel en comfortabel te houden. Dat is alweer één zorg minder.

Comfort

Bij Maxi-Cosi heeft het comfort van je kindje de hoogste prioriteit. Daarom hebben wij onze meest gewilde kinderwagen opnieuw ontworpen, zodat hij nog meer comfort biedt. Je kunt eenvoudig een van onze compatibele Maxi-Cosi-reiswiegen of -babyautostoeltjes op het frame van je kinderwagen klikken.

Bovendien heeft de zitting van onze Adorra²-kinderwagen een handige leun- en ligstand. De supergrote zonnekap biedt je kleine extra bescherming en nog meer comfort. Een door het grotere kiekeboevenster kun je hem altijd in het oog houden.

Comfort. Opnieuw ontworpen.

De Maxi-Cosi Adorra² is een nieuw ontwerp voor onze populairste kinderwagen, en heeft gezinnen nog meer te bieden. Ontdek zijn magische gordel waarmee je je kleintje snel veilig in zijn zitje kunt vastzetten, voordat hij zich uit het stoeltje kan wurmen.

Heb je een paar extra handen nodig als je onderweg bent? Met de XXL boodschappenmand van de Adorra² is dat geen probleem. En dan is hij ook nog makkelijk in te klappen en te dragen. Bovendien past de Maxi-Cosi-kinderwagen in je achterbak, zodat je hem voor dagelijkse avonturen en weekendjes weg kunt meenemen.

Onderscheidingen

Compatibele producten

Zie in actie

Deel je Maxi-Cosi-momenten #myMaxiCosi