Glow Wieglampje

Award image
Altijd ongestoord, altijd samen
0 M
€  34,99 Adviesprijs €  34,99
Op voorraad

24 maanden garantie

Gratis retourzendingen

Kenmerken

Slimme bewegingsdetectie

Om het risico te verkleinen dat je jouw baby wakker maakt als je even gaat kijken, schakelt een slimme bewegingsdetector zacht licht in als je de wieg nadert en dimt het automatisch als je weggaat.

Alledaags gemak

Via de app kun je geavanceerde gepersonaliseerde routines instellen en op afstand pannen, kantelen en zoomen, kalmerende geluiden of temperatuur- en vochtigheidsniveaus instellen.

Aanpasbare instellingen

Met de Maxi-Cosi Connected Home-app kun je snel en gemakkelijk je eigen persoonlijke timers instellen en de helderheid en kleur van de Glow Wieglampje regelen.

Eenvoudige installatie

De Glow Wieglampje is heel eenvoudig te installeren; hij wordt op zijn plaats gehouden met zelfklevende sluitingen en de snoeren kunnen onder de wieg geklemd worden, om ze veilig uit de weg te houden.

Productomschrijving

De Maxi-Cosi Glow Wieglampje geeft je de gemoedsrust dat je baby ongestoord kan blijven slapen als je overdag of 's nachts even bij hem gaat kijken. Een slimme bewegingsdetector schakelt zacht licht in als je de wieg nadert en dimt het automatisch als je weggaat. Zo hoef je nooit het grote licht aan te doen en loop je geen risico dat je baby wakker wordt. Met de Connected Home-app kun je instellingen personaliseren om afstand, timers, schema's, lichtkleur en helderheid te regelen.
Onderscheidingen
Slimme kinderkamer
Connected Home is een stijlvolle lijn van slimme kinderkamerproducten met sensoren die via één eenvoudig te gebruiken app met elkaar in verbinding staan. Het assortiment bestaat uit meerdere producten die met elkaar kunnen samenwerken. De slimme technologie is ontworpen om over je baby te waken, om je baby te troosten en te kalmeren om jou zo een gerust gevoel te geven. Elk geavanceerd product zit vol met geautomatiseerde routines en gepersonaliseerde functies die je zelf kunt programmeren en aanpassen aan de levensstijl van je gezin. Een reeks slimme sensoren laat de Connected Home-producten naadloos met elkaar samenwerken, bijvoorbeeld wanneer de See Babyfoon merkt dat je baby wakker wordt, kan hij automatisch de Glow Wieglampje aanzetten om je baby te troosten met een zacht mild licht. Met de Connected Home-app kun je 24/7 dicht bij je baby blijven, zodat je er zeker van bent dat je kleintje altijd veilig, comfortabel en rustig is. Een 2.4 GHz Wi-Fi internetverbinding is nodig om dit product in de Maxi-Cosi Connected Home-app in te stellen.
Ontwerp
De Maxi-Cosi Glow Wieglampje is ontworpen om een kalmerende, rustgevende omgeving te scheppen waarin je baby rustig en comfortabel kan slapen. De Glow Wieglampje wordt onder de wieg geplaatst en werpt een zacht licht, dat speciaal ontworpen is om je baby niet te storen terwijl hij slaapt.
Geavanceerde intelligentie
De Glow Wieglampje heeft een geavanceerde slimme technologie. Een slimme bewegingsdetector schakelt zacht licht in als je de wieg nadert en dimt het automatisch als je weggaat. Zo hoef je nooit het grote licht aan te doen en loop je geen risico dat je baby wakker wordt. Je kunt je instellingen personaliseren en de lamp zo programmeren dat hij op bepaalde tijden van de dag of nacht aangaat. Je kunt bepaalde schema's, afstanden, timers voorselecteren en zelfs de kleuren en de helderheid van het licht dat van onder de wieg komt, instellen. Alles kan worden bediend met de Maxi-Cosi Connected Home-app of met spraakbediening via Alexa en Google Assistant.
Gebruiksgemak
De Glow Wieglampje is supereenvoudig te installeren en wordt met zelfklevende sluitingen snel en eenvoudig op zijn plaats onder de wieg bevestigd. De snoeren kunnen veilig onder de wieg bevestigd worden met clips, zodat ze niet in de weg zitten en geen struikelgevaar vormen. Het was nog nooit zo eenvoudig om thuis een veilige, rustige kinderkamer te realiseren.

Connected Home

Eén app. Volledige controle.

Verbonden kinderkamer

Slim en eenvoudig

Modern minimalistisch ontwerp

Ontdek meer
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smart.maxicosi https://appstore.com/maxicosiconnectedhome/

Connected Home

Download de app hier

Download de app hier

Scan om de Maxi-Cosi app te downloaden Connected Home

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smart.maxicosi https://appstore.com/maxicosiconnectedhome/

Eén app. Volledige controle.

Alle Connected Home producten worden bediend met een enkele app, voor eenvoudig dagelijks gebruik en gemoedsrust.

Verbonden kinderkamer

Stel persoonlijke routines in & pas schema's aan die naadloos aansluiten op je gezinsleven, met geavanceerde domotica voor een reeks slimme producten die met elkaar communiceren.

Slim en eenvoudig

De app is eenvoudig, intuïtief en gebruikersvriendelijk en is ontworpen door ouders, voor ouders.

Modern minimalistisch ontwerp

Slim. Zintuiglijk. Stijlvol. Ontworpen met minimale strakke lijnen en zachte natuurlijke kleuren als aanvulling op moderne interieurs.
Ontdek meer

Compatibele producten

Zie in actie

Deel je Maxi-Cosi-momenten #myMaxiCosi