Ontdek de 2wayFamily

Limited Edition

Autostoeltjes met lederen bekleding

Bekijk meer

Door andere ouders bekeken

Wat maakt Maxi-Cosi zo bijzonder?

Al 30 jaar is Maxi-Cosi het merk bij uitstek voor de meest veilige, praktische en comfortabele producten die je als ouder voor je kind maar kunt wensen.

Toon

Rectificatie

Op last van de voorzieningenrechter van de rechtbank Oost-Brabant dient Maxi Cosi u het volgende te melden.

In de mededeling die wij op 5 maart 2014 op deze website hebben geplaatst onder de titel "5-puntsgordel statement voor peuterautostoelen" hebben wij aangegeven waarom wij het gebruik van een vijfpuntsgordelsysteem voor kinderzitjes prefereren boven het gebruik van een veiligheidskussensysteem. De in de mededeling gemaakte vergelijking tussen beide systemen is echter niet volledig en wekt ten onrechte de indruk dat uit recente onderzoeken zou blijken dat het vijfpuntsgordelsysteem veiliger is dan het veiligheidskussensysteem.

Hoogachtend,
De directie van Maxi Cosi (Maxi Miliaan BV, handelend onder de naam Dorel Nederland)

 

 

Maxi-Cosi: Autostoeltjes en kinderwagens

Bij Maxi-Cosi begrijpen we hoe spannend het is als je een baby verwacht en hoe leuk het is om samen tijd door te brengen en de wereld te verkennen. Daarom streeft Maxi-Cosi al 30 jaar naar innovatie door de veiligste, meest praktische en comfortabele kinderwagens en autostoelen op de markt te ontwerpen. Veel van onze producten hebben de allerhoogste waardering en awards ontvangen van zowel onafhankelijke consumentenorganisaties en specialisten op het gebied van babyartikelen als consumenten.


Kinderwagens van Maxi-Cosi

Als ouder wil je je baby graag overal mee naar toe nemen. Om ieder avontuur met je kindje te kunnen delen, heb je een geschikte wandelwagen of buggy nodig. Daarom hebben we de Maxi-Cosi Mura Plus ontwikkeld, deze kinderwagen combineert fraaie looks met alle kenmerken voor urenlang wandelplezier in de stad, bos of duinen. 


Autostoeltjes van Maxi-Cosi

Je wilt zeker weten dat je alles hebt gedaan om je kind te beschermen tijdens autoritten. Voor de veiligheid van je kind en voor jouw gemoedsrust heeft Maxi-Cosi een assortiment autostoelen ontwikkeld dat zelfs de zwaarste veiligheidstests met uitstekende resultaten doorstaat. Van baby tot peuter tot schoolgaand kind, voor iedere leeftijdscategorie biedt Maxi-Cosi de beste en veiligste autostoeltjes, zodat jij nog net iets meer van iedere reis kunt genieten.

 

© 2013 Dorel Europe. All Rights Reserved.
A Division of Dorel Industries, Inc.
Meet our other Dorel brands

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief als je op de hoogte gehouden wilt worden van nieuws over Maxi-Cosi.

* E-mailadres :
Vul een geldig e-mailadres in.
Kinderen :
Wij vinden het belangrijk u goed en nauwkeurig advies te geven. Daarom vragen we u hoeveel kinderen u heeft. Dit veld is niet verplicht.
Zwanger :
Kies één van de opties. Wij vinden het belangrijk u goed en nauwkeurig advies te geven. Daarom vragen we u of u zwanger bent. Dit veld is niet verplicht.
* Uitgerekende datum :
Vul een geldige uitgerekende datum in. Wij vinden het belangrijk om u goed en actueel advies te geven. Daarom vragen we u wanneer u uitgerekend bent.
Schrijf je in om de nieuwsbrief te ontvangen.
Lees de privacyverklaring.

Kies de versie die voor jou van toepassing is