Maak kennis met onze winnaars van de Red Dot Design Award 2023 en de iF Design Award 2023

Wij geven om de toekomst en hoe die eruit gaat zien. Onze producten bieden best-in-class comfort, de hoogste veiligheidsnormen en een uitstekend ontwerp.

Soho

De Maxi-Cosi Soho is beschikbaar en direct in de prijzen gevallen! De ultra-compacte kinderwagen werd in 2023 bekroond met een Red Dot award. Ontworpen om iedere stad te verkennen, Soho biedt een gemakkelijke one-second fold met één hand. Het ruime, zacht gevoerde zitje, de ergonomische rugleuning en de schokabsorberende vering houden je baby supercomfortabel onderweg, op elke leeftijd. We kunnen nu officieel zeggen dat jij en je kleintje met stijl, gemak en vertrouwen door de stad kunnen trekken. Gewoon opvouwen en gaan.

Leona² & Luxe

Onze ultra-compacte kinderwagen Maxi-Cosi Leona² werd deze 2023 bekroond met een Red Dot Award! Met zijn strakke en moderne design zal de Leona² zeker de aandacht trekken, waar jij en je kleintje ook naartoe gaan. De ultra-compacte kinderwagen biedt niet alleen een best-in-class modern design, maar levert ook maximaal comfort in een stadsvriendelijk formaat. Met zijn grotere anti-lek wielen, super-absorberende vering, uber-comfy zitplaatsen en een verlengde kap is de Leona² echt het hoogste niveau van comfort. Hij is gemakkelijk op te vouwen, heeft een omkeerbare zitting met in hoogte verstelbare rugleuning en kan gebruikt worden vanaf de geboorte tot 4 jaar.

Connected Home

Ons stijlvolle assortiment slimme kinderkamerproducten met sensoren, Connected Home, is ook in 2023 bekroond met een Red Dot award! Ons assortiment slimme technologie is ontworpen om je baby te bekijken, te troosten en te kalmeren - en het beste is dat alle producten verbinding maken via één gebruiksvriendelijke Maxi-Cosi Connected Home app. Slim. Sensorisch. Stijlvol. De Maxi-Cosi Connected Home familie is ontworpen met minimale strakke lijnen en zachte natuurlijke kleuren die passen bij een modern interieur.

Nesta

Maxi-Cosi Nesta is in 2023 bekroond met een iF Design award. Met zijn strakke moderne design past de Nesta kinderstoel in elk interieur. De Nesta bundel is ontworpen voor gebruik vanaf de geboorte tot aan de volwassenheid dankzij de unieke verstelbare rugleuning, verstelbare voetensteun en cocooning design. Nesta is gemaakt met het oog op de toekomstige generatie. Het frame is gebouwd van duurzaam beukenhout en is ontworpen met minimale kunststoffen. Bovendien zijn de newborn en baby/peuter sets voorzien van premium 100% gerecyclede stoffen.

Alba

Nog een iF Design winnaar in 2023 is onze Maxi-Cosi Alba. De stijlvolle alles-in-één wieg, ligstoel en kinderstoel biedt een strak, modern ontwerp dat past bij elke kamer en elk eigentijds interieur. Vanaf de geboorte tot 3 jaar en het mobiele ontwerp maakt het mogelijk om gemakkelijk met je mee door het huis te bewegen. Zo kan je baby overal in alle comfort spelen, eten en een dutje doen, terwijl jij je werk doet. Alba is gemaakt met superzachte 100% gerecyclede stoffen en heeft een extra dik matras voor het beste comfort voor je baby.

Mica Pro Eco

Vorig jaar won onze Maxi-Cosi Mica Pro Eco een Red Dot Award en in 2023 won hij een iF Design Award. We kunnen officieel zeggen dat de Mica Pro Eco echt een stijlvolle autostoel is! Daarnaast is de Mica Pro Eco roterende autostoel onze benchmark in veiligheid. Het is gebouwd volgens de hoogste i-Size veiligheidsnormen en combineert het beste comfort in zijn klasse met milieuvriendelijke innovatie om de eerste duurzame autostoel in zijn soort te creëren.

Red Dot Awards

In 2022 hebben ontwerpers, ontwerpbureaus en fabrikanten uit circa 60 landen producten ingezonden voor de Red Dot Award: Product Design. Onder het motto "Op zoek naar een goed ontwerp en innovatie" beoordeelden de 48 internationale leden van de Red Dot-jury elk ingezonden product professioneel, Individueel en uitgebreid. Alleen die producten die de experts met hun voortreffelijke ontwerpkwaliteit wisten te overtuigen, wonnen een onderscheiding. De bekroonde bedrijven zetten nieuwe standaarden in de ontwerpindustrie met hun ingezonden producten.

iF Design awards

De iF Design (Die Gute Industrieform) werd opgericht in 1953 en is sindsdien een wereldwijd symbool van voortreffelijk ontwerp, met name dankzij het organiseren van de jaarlijkse iF Design Awards, een van de meest prestigieuze ontwerpprijzen ter wereld. De iF Design Awards worden wereldwijd erkend als een symbool van uitmuntend ontwerp en de organisatie verwelkomt elk jaar bijna 10.000 inzendingen uit meer dan 60 landen met als doel het identificeren, ondersteunen en promoten van goede ontwerpen.